CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

четвъртък, 7 юни 2012 г.

Четвъртък-несвъртък

Често повтарям колко много обичам българския език,народните ни мъдрости и колко верни и изстрадани са те.И също толкова често ги употребявам......Навярно сте забелязали.
Когато се замислих за заглавие на днешната публикация,се сетих че днес е ден четвъртък и тогава веднага дойде асоциацията със "несвъртането". Да ви кажа,точно така си беше!
Правя една поръчка,за която изчаквам нещо.И докато си чакам....как така ще седя?!
Амииии,не ме свъртя,наистина!Сетих се,че бях обещала да направя нещо на голямото си момиче-една гривна.И както си се сетих -така я и направих!
Отдавна се канех да опитам цветчетата , които направих.Не бях сигурна дали ще се получи,но за всеки случай все пак снимах част от процеса:





За пореден път се извинявам за качеството на снимките,но надявам се ще добиете представа -Как се прави?Нататък няма да показвам.Натам ме водеше чувството ми за уют и светлина,което за радост съпровожда целия ми живот.Водеше ме любовта към едно същество,което окрили дните ми и ме прави щастлива и горда вече 24 години.
И ако питате за някаква тайна-няма такава такава!
Тайната на моите неща е -Любовта!Тази ,която влагам във всичко което правя!Тази,от която зашивам по-много във всяко нещенце,сътворено от ръцете ми.
Да взема, да спра да философствам и да ви покажа все пак крайния резултат,а?











Хубаво е се събираш всякакви джунджурийки....
Когато те споходи вдъхновение като моето,днешното-просто изваждаш кутийките и се оставяш въображението ти да те води.А къде ще те отведе-само то си знае!
Сега ви оставям на днешния ден.
Нека е прекрасен и незабравим!
Оставете се на чувствата си и се наслаждавайте на мига!

2 коментара:

Cvety каза...

Много е идейна гривната и разбира се, е страхотен подарък :)
А чадърчето от предната публикация с нетърпение очаквам да видя за къде е... не знам дали е твое хрумване, но си заслужава да се запомни като идея за в бъдеще - задължително с посочване мястото на вдъхновение :)
Поздрави и приятни почивни дни!

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря!
Този път чадърчето си е чисто моя измишльотина.Кани се да пази една кукла от слънцето,амааа.....не се знае кога!
Всичко хубаво и на теб!

Публикуване на коментар