CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

събота, 2 април 2011 г.

Цветя от плат

Днес ми е доста мързеливоооо!
Цял ден се лутам между компютъра и телевизора....
Сякаш ме изцеди тази бродерия дето цяла седмица я бродирах.
И както си гледах телевизия и предаването "Модерно" реших че пак ще съм на цветя.Там двете мадами бяха с много хубави цветя на дрехите си,а аз толкова харесвам и обичам цветята!
Не ми е за пръв път да си правя цвете.Скоро,за рождения ден на малката ми дъщеричка,и направих две черни цветя за тоалета-едно голямо за роклята и едно по-малко за в косите.Тя много си ги харесва и продължава да си ги носи почти всеки ден.И днес беше особено щастлива,че пак ще правя цветя-да има с какво да закичва!И аз обичам да го правя-да си слагам цвете за разкош и удоволствие!
Ето ги и цветенцата ми:Червеното,направено от някаква изкуствена ,найлонова материя,която се топи и беше подходяща за обработка със огънчето от запалката.Тюркоазенето,направено от органза-най-подходящата материя за цветя и затова се получи и най-обемно!Бялото,изработено от тюл и с мъниста за тичинки.Стана много нежно и ефирно.....Цвят,който ми е трудно да определя,но по скоро напомня за бордо.Направено е от панделка от органза и по друга технология.Днешната ми цветна феерия!
Бъдете живи и здрави,а аз продължавам да мързелувам.....Събота е,ден за почивка!

5 коментара:

Анонимен каза...

И както ти беше мързеливооооо, направи тези красоти, ей така, с подсещане от екрана, после пак продължи да мързелуваш. Представям си ако пък цял ден работиш и не мързелуваш. Имам 4 различни цвята органза и колко му е и аз да ги спретна набързо.Но твоите ме грабнаха, както и предишните.Представям си ако имаш внучки, майко мила, при две дъщерички - трябва да изкупиш магазина, за да правиш цветенца.........

Анонимен каза...

Хайде, отговори ми и на този коментар!
Таня

Юлияна Неделчева каза...

Танечкаааа,аз така мързелувам!После към късния следобед хванах иглата и започнах една бродерия кръстат бод-ябълки.А тази сутри докато всички още спяха ги довърших.Очаквай скоро да ги видиш на калъфка.Но наистина си помързелувах вчера!!!!!Че и днес!

Анонимен каза...

strahotni sa

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря!А ти кой/коя си?

Публикуване на коментар