CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

събота, 17 декември 2011 г.

Коледата в златно!

Преди няколко дни отново получих бележка от пощата за малък пакет.
Знаех,че очаквам нещо от някого,но не можех да бъда сигурна от кого точно е.
Танчето,моето Танче,вече ми беше писала,че ми изпраща от онези заготовки за коледни венци,които продават в Кауфланд.Милата ми тя.....отново беше решила да ме зарадва-голямо сърце,ейййй!!!!
И пликът си беше големичък.......


Оказа се,че вътре е не само венчето,а и един голям плик с коледни меденки (които веднага опитах!!!!) ,една разкошна кутийка за кафе ( с кафе! ) от екзотична страна и също толкова екзотичен ключодържател -вижте ги:

 
Естествено,всичко беше старателно подушено от експерта в къщата.....


И в съботната утрин на коледния месец ,аз реших да си направя венчето.Не знам защо,но го виждах в злато!Може би и на мен ми омръзват понякога парцалките...??!Каквато и да е причината моят венец щеше да е златен!


Намотаването на златаната лента около венеца не мина без зоркия поглед ( и от време на време участие ) на Макси!След известна борба с дългата златна лента и упоритите лапички на Макси,се появи ето това чудно златно венче:


Последва сваляне от тавана на наличните Коледни украшения,оглед на същите и избор на декор за венчето.След известна доза топъл силикон и отново пререкания с Макси се появи и моят разкошен Златен коледен венец!


Получи се точно това,което си представях!




Най после входната ни врата можеше да си отдъхне от пролетните цветя по нея.....Нали ви казах ,че на нея все още висеше Пролетният ми венец (пак срам!!! )


От външната страна на вратата закачих едно венче,което децата ми преди много ,много години направиха от подръчни материали и което всяка година си виси там....Не мога да се разделя с него-та то е от моите Слънчица!!!!


 Отвън и отвътре.....

Последва и мааааалко украсяване ....Тази година,не знам защо ,но нямам духовна нужда от пищна украса.Дори елхата не извадих....Направих нещо съвсем семпло и прибрах остатъка от украсата за година,когато ще имам необходимост от повече разкош около себе си.



Ботушчетата дето окачих уших също преди много,много години,когато момичетата ми бяха още малки момиченца.Всяка година ги окачам и слагам вътре нещо много,много мъничко-ей така-за идеята!И с тях не мога да се разделя,те са събрали толкова мили спомени!


С венеца,който си направих ще участвам за наградка от Танчето,която тя обяви във Фейсбук.Венчето ,събрало най-много коментари ще получи наградата.
Със сигурност от мен се очакваше да измисля нещо различно и оригинално,нещо ръчно....
Но,тази година това е моето усещане за Коледата-Златно!
Аз съм много доволна от резултата и не мога да се нарадвам на венчето си!
Танче,Огромно благодаря за радостта,която ми достави!

3 коментара:

Анонимен каза...

Боже! Хайде сега да кажем, че не е вярна приказката за краставите магарета. Моете венче е облицовано със златна лента още когато го купих. Само, че аз щях да сложа едни бели ангелчета по него - направих едно и бях дотам. Защо не го снимах - сега е в службата - недовършено , но ЗЛАТНО, като че ли си ми прочела мислите. Ха, ха! Аз също ще го покажа, но върви да доказваш, че идеята за Златно е твоя, пу, защо не го снимах!!!!!
И аз всяка година си слагам украсите, които е правил сина ми, тук-таме нещо ново, имам венчета от 2000-та година, тогава нямаше все още нищо по магазините и той направи много такива и не искам да се разделям по никакъв начин с тях.
Венчето ти е прекрасно - ще излезеш победиле - убедена съм. Аз отивам да ти дишам във врата!!!!
Таня

Анонимен каза...

Веднага извиках съпружето от кухнята да види венчето, понеже златната лента ми е тук - сега правя едни топки - голяма краста. Колкото ботушчета направих, колежките ги взеха. От понеделник ще заключвам вратата на кабинета.

Юлияна Неделчева каза...

Ами какво да ти кажа,Танче-да вярна е приказката за краставите магарета!!!!!Не знам дали сме крастави,ама със сигурност сме магарета.....упорите до лудост!!!
Твоята украса от сина ти някога ще показваш на внуците и ще разказваш какво е правил татко им като малък......
Топките и аз много харесвам,ама и до тях не стигнах -да не хукнеш да пращаш сега!!!!!Да не си посмяла!С тига вече!!!Има време -догодина-ще наваксам!
И искам да видя твоите......нека някой те научи ,не е трудно ,да качваш снимки.Ако искаш ,аз мога да го направя дистанционно!

Публикуване на коментар