CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

понеделник, 12 декември 2011 г.

Шал,шапка и,,,,пак шал!!!

Тези моите дъщери май много отдавна ме мислят за Коледен елф,който може всичко и по всяко време......
Верно,че е ПредКоледно време и стават чудеса,амааааа
Купила си моята щерка, голямата, шал.Три метра дълъг!Оказало се,че за да не го влачи по земята ще трябва да го намотае на врата си поне шест пъти!!!При което движението на главата става,нали се сещате,доста трудничко.
И тогава умната и главица решава,че МАМА може да направи от този дъъъъълъг,дълъг шал и една шапкааааа.......Ами,какво да ви кажа,оказва се,че дори аз самата не знам какво точно мога!
Можела съм и това!!!!
Искате да видите ли?!Ето:











Тази, последната снимка направих на входната врата,на излизане (в едната и ръка е Макси,а в другата обувките......!) за да ви покажа как добре се е настанило Коледното еленче на чантата и.
Желая ви спорна и спокойна ПредКоледна седмица!

3 коментара:

Анонимен каза...

Чаровницата е знаела прекрасно, че можеш да направиш 1 в 2, при това много сполучливо. Коледното еленче да заминава във впряга на Дядо Коледа, че ще има нужда от него, а да не се кипри на червената чантичка и да ходи на гости, насам-натам. Ако съм на мястото на Добрия старец, досега да съм го пратила на заточение в някоя гореща, ама много гореща държава. Отпускното му е за кратко време и да взима вече да си отива към Лапландия. А, Макси изпращач ли го раздава или малко човек да си стопли ръчичките в него?
Очаквай венчето работливке!

Юлияна Неделчева каза...

Танчеееее,защо бе Танче?????
Нямаше нужда.....Знаеш ли,много ме зарадва,но не трябваше!Сега твоето венче с изпращането на моето ще ти излезе по-скъпо дори.Знам,че го правиш от добро сърце......
А пък еленчето скоро няма да си отиде-така добре се е настанило на червената чантичка и му е толкова уютно там.Дядо ти Коледа май ще трябва да се справи без него тази година.Пък и нали има нови технологии-да си измисли друг превоз!
А Макси,той го играе всякакъв-изшращач,посрещач.Само да се хлопне врата и той е пред нея!И много ме ядосва-все иска да излиза...Къде ще ходи?!Та той дори и не подозира колко труден е живота........

Анонимен каза...

Макси е мъжкар и трябва да свикваш. Нашият на двора - Пухчо като зачезна една седмица съпружето се поболя. Прибра се после. Няма страшно.
За венчето - хич не ми е добро сърцето, ами го правя от корист - ей така, да видя какво ще измайсториш. Хи, хи!
Макси ако го научиш да прескача от тераса на тераса и сам да се грижи за прехраната си, значи ще го калиш смело да навлиза в живота.

Публикуване на коментар