CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

събота, 9 април 2011 г.

Круши и ябълки

Мислех си да оставя публикацията за по нататък.Искаше ми се да завърша всичко и тогава да го показвам,ноооо сърце не трае.Знам че има мои приятели дето всеки ден чакат какво ще покажа и не искам да ги разочаровам,затова де,не че се фукам(хи хи)!
Сутринта ви казах че замислям един проект.Ето-първата му част е вече готова-детско шалте.Размерите му са 120/120см.


Качвам тази снимка на току що сглобеното шалте,защото цветовете са по-добри и истински(светлината беше по-добра и се получи),а после ще го видите и готово.
Всичките 18 бели квадрата са апликирани с ябълки и круши!Да ви кажа честно,в един момент направо ми идеше да се откажа,толкова са много!Обаче пък ми харесваше как става и стисках зъбите и продължих....
Ето ги и тях:


Ииии- вече готовото шалте,даже прошито:






Ще има продължение,но когааа?!
Останете си със здраве и много усмихнати!

2 коментара:

Анонимен каза...

Това произведение явно е било вместо обяд. Много оригинално, имайки предвид, че ябълките ги ползвам само за щрудел, от крушите - сладко и никога нямаше да имам нерви 18 квадрата да изпълня. Но за Юлияна никакви препятствия няма. Скъпа, много си нахъсена днес - усилията са си заслужавали.Грее!!!!

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ти ,мила!Не беше вместо обяд,обядвах!Започнах го към десет сутринта и в седем бях готова-обаче много се изморих.Ама си струваше...

Публикуване на коментар