CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

сряда, 13 април 2011 г.

Подаръци

Още едно парченце от моя живот-близките!Хората,които ни карат да се чувстваме важни,значими,обичани!
Иска ми се днес да ви се похваля какви подаръчета получих вчера от съпругата на моя първи братовчед-моят батко!
Ние сме 5-тима братоведи,родени от двама братя и една сестра,моите татко,чичо и леля!Прекрасно семейство.За съжаление татко и чичо вече ги няма,остана ми само любимата леля(казват че съм се метнала изцяло на нея!).
Когато бях малка много ми се искаше да имам по-голям брат!Нямаше как обаче ,защото бях първото дете на мама и тате и иии,затова моят по-голям(с една година) братовчед беше моят батко!Така и го предствях в училище,за респект.Винаги много съм го обичала,връзката ни и до днес е някак особена,различна,силна...Напомня ми за любимият ми дядо и татко,и чичо,въобще за силните и добри мъже в семейството,които толкова ми липсват.Поклон пред паметта им!
Ноооо,нека съм по-весела.Моят батко(Ясен,кръстен на дядо ми Асен и баба ми Яна,а аз съм кръстена на същата тази баба) от десет години живее във Франция.Отиде там сам,бори се,воюва и успява.Възхищавам му се!Преди три години подаде ръка на мен и семейството ми като взе на работа съпруга ми в момент,много труден за нас.На никого не е лесно,но когато човек има сърце и душа-тогава,тогава е толкова лесно да направиш някого щастлив.
Вчера Сиси(съпругата на Ясен,която по стечение на обстоятелствата е моя съученичка и приятелка) се прибра по работа в България с по-големия им син.Обичайните "френски подаръци" като козметика и лакомства не бяха изненада за мен,нооо ,ето това си беше истински разкош:


Дузина платчета за пачуърк!!!!Ей,не можете да си представите каква радост беше и все още е!Колко пъти ги разглеждах и продължавам,идеите веднага хукнаха из главичката ми като рояк пчелички.Скоро,надявам се да видите и първите неща от тези красотички!
Има и ощееее!Цветя!Цветя донесени от 2000 километра!


Това са хавортии и вече съм влюбена в тях!Нямах търпение да им купя саксийки и тогава да ги покажа.За страстен цветолюб като мен това е истински ценен подарък,не мога да им се нагледам!
Благодаря ви,че споделихте радостта ми.
Желая ви един прекрасен ден,поредното парченце от живота ви да е красиво и наситено с добрина!

2 коментара:

Анонимен каза...

Много се зарадвах на твоите подаръци, защото знам, че такива неща те правят щастлива.Снощи няколко пъти четох написаното, но бях много уморена за коментар и пак чета, чета. И винаги с удоволствие се връщам по няколко пъти.Платчетата са много нежни и знам, че изпод ръцете ти ще излезнат страхотни неща. Представям си гледката - ти - насаме с платчетата. Хи,хи.

Юлияна Неделчева каза...

Да мила,правят ме щастлива жестовете,малките неща,една единствена мила дума може да ме накара да летяяяяя!
А платчетата толкова си ги харесвам че все още не смея да нарежа....

Публикуване на коментар