CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

неделя, 3 април 2011 г.

Пролетен венец

Неделя е!Хубав ден-почивен!
Сега ще ви разкажа как си починах аз днес.
Реших да си направя пролетен венец.Откога му се каняяяя.......Е,вече е готов!Първо отидохме с мЪжа ми на лозето на мама за лозови пръчки.Беше най-удобният момент,защото точно сега се режат лозята и пръчки бол(колкото искаш!).Отбрах си по тънките и дългите и обратно в къщи.
Започнах с извиването на венчето от клонките-много приятно занимание.Ето какво се получи:



Докато правех това дойде мама и ми донесе нарциси и зюмбюли.Малко след нея се прибра и голямата ми дъщеря с още повече нарциси.Ооооо,каква наслада за душата са тези пролетни цветя!!!!Веднага бяха накипрени в каничката,която много добра приятелка ми подари за рождения ден:



Продължих да си работя по венеца с още по-голямо удоволствие-пролетта беше у дома!
Направих едно голямо цвете ,като това дето правех за кашпите.Направих и няколко малки и още толкова листенца.И започнах сглобяването или по-точно нареждането по венеца.Да ви кажа честно мога да правя това цял един живот!Толкова ми харесва,че ми се искаше да има поне още три венеца за правене!!!!Не е късно обаче,със сигурност ще направ и още!
Ето го и моя пролетен венец:



Със сигурност на някои ще се стори претрупан и натруфен,но аз толкова си го харесвам!Има си от всичко-цветя,калинки,пеперуди,охлюв дори,яйчице и едно петле да известява че пролетта е дошла.Въобщееее-истинска пролетна приказка:












Моят венец е вече окачен на входната врата и не мога да спра да го гледам и да минавам оттам.Мнооого му се радвам!


Явно нося пролетта в душата си....Преди няколко години осъзнах че това е любимият ми сезон и тогава се чувствам най-щастлива.
Пожелавам мноооого щастие и на вас и носете пролетта в сърцата си!

2 коментара:

The witch каза...

Направили сте прекрасни калъфчици. Харесвам ми да разнообразявам интериора у дома с тематични възглавнички. В мрежата изобилства с идеи. Но паното ме изненада. Не бях виждала подобна досега. Браво!
Заповядайте при мен в кулата. Макар, родило се като кулинарен блог, моето виртуално местенце отскоро действа и като сръчна работилничка.

Юлияна Неделчева каза...

Много , много благодаря ! Обичам да сменям дрешките на къщата си :))))
С удоволствие ще се отбия при вас . Обичам всичко креативно !
Приятна вечер !

Публикуване на коментар