CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

сряда, 30 март 2011 г.

Един дъждовен ден

Цял ден валииии!Изваля се.Не съм си показвала носа на вън!
Мрачно е,студено и се губи някъде в дъждовните капки усещането за пролет....
Да не си помислите обаче че дъждовното време успя да ми развали настроението...неее!
Напротив-щастлива съм!Имам чудесно семейство,приятели,които ме обичат и обичам!
Намерих и много нови виртуални приятели в интернет ,за което съм му безкрайно благодарна!
И за да не си помрачавам деня с мисли:Кога най-после ще дойде дългоочакваната пролет,се заех с едно доста приятно занимание-любимата ми релефна бродерия!
Бродирах ,та се скъсах-чак гърбът ме боли,ноооо преживява се!Резултатът си струваше-получиха се много ефектни и сладки бродерии,като същевременно се усъвършенствам.
Сега ще ви покажа само бродерийките,а съвсем скоро и готовите изделия от тях.Нямам търпение да ги рамкирам,но за днес вече ще приключа.Трябва да приготвя вечерята,да погледам малко телевизия със семейството,да разбера кое,как,защо се е случило днес.Една тиха, дъждовна вечер с любимите ми хора....
За кой ли път се ядосвам на новичкия си фотоапарат,че не прави достатъчно добри снимки...
Цветовете са нещо подобно на живите,но не съвсем.Разчитам на вашата фантазия и въображение!
Ето и бродерийките:
















Опитвам нови цветя и клонки и много се забавлявам от резултата и правенето им!Влагам не само старание, а и цялата си позитивна енергия и любов в това,което правя.Надявам се бъдещите им собственици да усетят топлината и добринката, с която съм ги заредила!
Нека си вали на вън....аз пък ще чувам птичките в клоните на цъфналите дръвчета,ще слушам жуженето на пчеличките ,прелитайки от цвят на цвят и ще усещам аромата на пролетните цветя,които сама си избродирах!
Пожелавам ви една незабравима вечер на любов и домашен уют!
Току що ми позвъни съпруга ми и ми каза че ме обича....сърцето ми пее!
Нека и вашите запеят!

7 коментара:

Rumi каза...

Благодаря за хубавите думи! Все така да си положителна и всеотдайна. Какъв е апарата може би смени режима на снимане, нещо със светлината ... Успех!

Теа каза...

Браво! Страхотни неща. Няколко съвета за снимките: снимай само на естествена светлина, ако можеш навън, и задължително без светкавица:) Ако снимаш всичко на бял фон има най-голям шанс цветовете да са най-истински, но внимавай фона да няма отблясъци. Успех и много вдъхновение!:)

Юлияна Неделчева каза...

Руми,Теа,благодаря ви!Ще опитам да разуча по-добре апарата и да се справя с него!Бъдете здрави!

Анонимен каза...

"Една тиха, дъждовна вечер с любимите ми хора" - човек, изпод ръцете, на който излиза такава красота може да го каже по този начин.Представям си, че в този дом цари уют, за който си се погрижила и грижиш. Възхищавам ти се! Таня

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ти Танечка!Това,което виждаш съм АЗ!На този адрес можеш да разгледаш моят дом http://julka22.snimka.bg/hobby/moyat-dom-42-kv-m.522244.
Почти всичко у дома е мислено,рисувано и правено от мен и спъпруга ми.
Бъди жива и здрава!

Анонимен каза...

О, колко пъти съм разглеждала всичко и ми се е пълнила душата и пак разглеждам. Писала съм ти вече, че ти се възхищавам, че от това малко пространство си направила КУТИЙКА!!!!!!!!

Анонимен каза...

много ме впечатлиха тези жълти цветя ! може ли да обясните как се прави тази красота? знам ,че се навива конец върху иглата ,но не си обясних как се закрепва върху плата.много ще съм Ви благодарна,не че ще го направя- на мен ръцете ми пречат ,но ужасно любопитство ме мъчи и нищо не намерих в нета точно за релефна бродерия.

Публикуване на коментар