CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

сряда, 16 март 2011 г.

Деца и .......кравички

Попадна ми парче плат с шарка едни много мили,черно бели кравички.Идеята беше да бъдат съчетани с червено-класика-червено,бяло,черно.Не можах да намеря обаче дюсов червен плат и затова използвах друго парче на едни червени,жълти и оранжеви квадрати,като на червените имаше щамповани човечета.Едни такива весели и закачливи.Нарязах плата на квадратите като ми останаха жълтите и оранжевите.Дойде реда и на кравичките-много ми дожаля,защото някои от тях паднаха жертва на излишъка-нямаше как да изрежа така,че всичките да се използват.
Та ето какво се получи от всичкото рязане на червено -жълти-оранжеви-кравичести квадрати:


Одеалце!
Последва го и една калъфка за възглавничка:След тях се появи и пано за стена:Накрая се появи и една кравичка -декоративна възглавничка или за окачване:Получи се много хубав и весел сет за детска стая.Малката ми дъщеря каза,че с удоволствие би спала в такива завивки,а тя е вече на 16:Беше истинска наслада за мен да създам този комплект-надявам се да донесе също толкова радост и на някое детенце и неговата майка докато го завива и го целува за лека нощ!
Лека да е нощта и за вас!

3 коментара:

Keti каза...

Разкошен... и... толкова твой стил:)просто не знам от къде намираш тези прекрасни анимации, но толкова много им се радвам!

Анна каза...

Браво,Юля! Всеки ден разглеждам твоя блог! Радост и усмивки получавам от твоите неща! :) Много красиво!

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ви ,момичета!И вие сте магьосници с иглите!
Аня,радвам се че успявам да те усмихна,ти си толкова слънчева също!
Кети,дебна един магазин всеки понеделник-има понякога уникални находки!
Благодаря за отделеното време!

Публикуване на коментар