CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

вторник, 18 декември 2012 г.

Още коледни звезди

Ами да !
Цели четири още !
И много коледно - червено - зелени . Жалко, че на снимките със светкавица ( времето вече съвсем не позволява да ги правя без ) няма да видите истинските цветове . Наистина са си съвсем традиционно коледни , ама нейсе ! Няма да ми е за пръв път .
След като вчера успях да направя така , че предвидените за подложки звезди се превърнаха в тишлайфер , днес все пак си направих и подложки .
Намалих размера на ромба като страната му стана 7 см .Останалото направих по описания вече начин в предната публикация .
И вече си имам четири много коледни подложки , на които с удоволствие да сервирам билковите чайчета , които толкова обичам през зимата :












И накрая ,но съвсем не по значение ........... На небосклона тази вечер се появи още една звездичка . Един Човек , който и приживе си беше Звезда си отиде и стана най- новата звезда в прекрасното ни небе !
Поклон , господин Калоянчев !

2 коментара:

- каза...

Разкошни звездички!Разходих се из блога с удоволствие-красотите са много и радват! На човек му се приисква да си има от онези коледни сърчица от вратовръзката на елхички или от тези коледни звезди-подложки!Поздравления!Ще поглеждам за още:)

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ти , Лара !От сърце !
За времето и желанието да драснеш два реда ...
За позитивния коментар ...
И аз се разходих из твоя хартиен свят и той много ми хареса - обожавам тези ръчно правени картички !
Весели празници !

Публикуване на коментар