CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

неделя, 16 декември 2012 г.

На учителя с любов !

Прекрасен филм !  Истински !
И едно спонтанно решение ... като повечето при мен .
Появяват се онзи ден на работата ми ( магазин ДМ ! ) една групичка младежи между които и малката ми дъщеря . Ходили да избират подарък за класната , за Коледа ( правят го всяка година - като компенсация за тревогите дето и създават ) .
Изборът на подаръка явно ми показа ,че децата вече не са деца ,а едни умни млади хора . Бяха купили книга ! С притчи - забавни и още по- полезни .Идеята е да я четат заедно в часа на класа .
Бяха им останали някакви парички и искаха да и купят и още нещо .Предложих им ,опаковахме го красиво и коледно ( в нашият магазин опаковането на закупените от нас подаръци е безплатно ...хи хи ...съвсем нескрита реклама ! ) и докато увивах с красивата червена хартия кутията ми хрумна идеята ,че мога да ушия калъф за книгата .
Обичам да шия калъфи ,макар че рядко го правя .Харесва ми да обличам хартията в плат .
Изборът на цветовете отново дойде в един много , много ранен час на съботата .
Видях как ще изглежда , калъфа още докато безуспешно се опитвах да се преборя с безсънието си . С осъществяването на видението се заех чак в късния следобед .


Ей , да не си помислите че всичките тези пакети са подаръци ? Неее, само в едната кутия има подарък , другите са празни кутии ,опаковани за под елхата в училището . Моята дъщеря обича да поема подобни ангажименти :)



Идеята на калъфа е това бялото , плетеното да е учителката,  а малките червени сърчица са сърчицата на децата от класа . Нямаше място за всичките 22 ,но се надявам и така да се разчете посланието









2 коментара:

Стефка каза...

Юли, толкава е хубав калъфът с тези сърчица! Много коледно и уютно е при теб. Усмивки.

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ти , Стефи ! Тъкмо отиде детето на купона и очаквам с нетърпение реакцията на учителката .
Хубава вечер на теб!

Публикуване на коментар