CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

петък, 31 август 2012 г.

Пеперудени истории

Историята на двете розови пеперуди започна доста преди да се захвана да правя ремонт у дома.
Милата ми колежка Деси,за която вече съм казвала че безкрайно обича розово и също толкова безкрайно -пеперуди,ми донесе цял огромен кашон с вещи за декупаж.Между тях имаше и една рамка от картина,празна.И една такава старовремска,знаете ги-от онези златните.Висяла си у тях на стената,ей така килната, без нищо!
Реших,че не е хубаво да е така самотна и и направих компания -две розови пеперуди!
Линка за правенето им ми беше постнала на стената едно другарче във Фейсбук.И да ви кажа-повечето неща по снимките не са толкова прости и лесни,колкото изглеждат!
Въпросните пеперуди се правят от празна пластмасова бутилка.Изрязва се формата на пеперудата,маже се с лепило и се облепя с дантела.Само дето,като изрежеш фигурата и тя е толкова завита на рулце,че никаква пеперуда не може да се получи!Наложи се да нагрея пластмасата над горяща свещ за да успея малко да променя формата на летящото и да се виждат добре крилата му.А това никъде не е упоменато в разясненията по сътворяването на пеперудите...
Нейсе,и без тях се справих!Деси си взе рамката и беше очарова-имаше и пеперуди,и розово!
Нека и носят настроение!















Петъчно,прекрасно настроение желая на всички,отбили се за малко тук!
Хубав да е денят ви!

2 коментара:

Анонимен каза...

Да видим - ти ремонт ли правиш, или си чешеш крастата. Толкова нежност излъчва творението ти. Ако пробваш пеперудките с желирано платче, няма ли да стоят твърди? Суууупер си!
Таня - виден бояджия

Юлияна Неделчева каза...

Ремонт правя,ремонт!
Това беше готово преди ремонта,само го фотнах набързо.Колкото до желирането-ще стане,ама си трябва после и огъване с инструменти.Не че нямам,ама исках да опитам и техния начин...

Публикуване на коментар