CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

понеделник, 7 март 2011 г.

Първият колет

Подобно на Теа и Кети(две креативни млади жени,с които животът ме срещна може би в най-пододящия момент!) аз също отлагах този пост твърде дълго!Не знам защо-може би ме беше страх?!Може би от суеверие?!Нооо вече се свърши- първият колет към София е вече факт!Вече държа в ръцете си квитанцията с която мои неща пътуват към магазинчето на Теа и Кети в София!
Преди няколко дни(на 03.03 .2011г)  двете момичета отвориха вратите на първото магазинче за куилт и пачуърк в България!Те сбъднаха една моя и тяхна мечта-да си имам собствено ателие-магазинче за всякакви ръчно правени нещица!
Ако знаете колко се вълнувам докато пиша това...и колко пъти се връщам да си поправя грешките!
Толкова ми се искаше и аз да мога да предлагам работите си там и явно желанието ми е било достъчно силно,защото се сбъдна!Кети ми предложи да продава мои творби(не без малко свян ги наричам така!),защото ги харесва и защото смята че са достойни за тяхното магзинче за красота!
Летях от щастие-мечтите се сбъдват,стига да си упорит и да работиш върху това,което искаш да постигнеш!






Това са първите ми работи,които днес изпратих за Teaket Quilt Shop!
Скъпи читателю,ти който обичаш да четеш моя блог или пък ти,който случайно си попаднал на него,но харесваш красивите неща,направени от сръчни ръце вече можеш да посетиш магазина в  София ул..Пиротска16
(безистена)
и да се насладиш на едни изключителни неща ,направени с много труд ,усърдие и любов!Между тях ще намериш и моите работи!
Благодаря на Теа и Кети за подадената ръка и им пожелавам всичкия късмет ,който им е нужен за да успеят!
Усмихнете се-денят е прекрасен!
Ако си нямате усмивка-аз днес имам за всички ви-подарявам ви ги!

3 коментара:

Unknown каза...

ЕЕЕЕ как може бе, човек! Сега и аз се хиля като...Благодаря ти много, много, много за доверието... Надявам се да се оправдае е да успеем заедно, защото ако има начин някой да успее, то той е точно ЗАЕДНО:) Наистина БЛАГОДАРЯ:)

Теа каза...

Нещата са страхотни!!! Отваряхме ги с Кети все едно е Коледа, беше много мило и хубаво. Влюбих се във възглавниците с релефна бродерия... Супер е всичко, което си направила!

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ти ,мила!А вие ми направихте най-хубавия следрожденденски(вчера порастнах!) подарък с вашите мили думи !Щастливка съм да работя с вас!

Публикуване на коментар