CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

събота, 23 март 2013 г.

Още великденски патици :))))

И сърчица .
Сърчицата се появиха заради патиците , а патиците заради това :

Крачетата им ...
Крачетата , които си бях наумила да направя от онези  спирали от тетрадките  на децата .
Още докато пълнех кафеените патици ми хрумна това и нямах търпение да опитам . Идеята на тези крачета беше да накарат патицата да седи добре изправена като една истинска дама без да се налага да се подпира някъде .
Само не знам , при наличието на толкова много цветни и ярки тъкани , защо все пак се спрях на кафявата гама ? Натам ме теглеше и това е ! Явно , моят Великден тази година ще е такъв - ретро и семпъл .
Вече съм ви казвала за една моя много любима комбинация - кафяво с розово . Дори я претворих в  тетрадката си за стихове . И сега си ме теглеше натам като магнит :))))















Още докато правех първата розово- кафява госпожица се сетих за един прекрасен плат , който "Аксиома " ми бяха изпратили като награда и който все се чудех кога точно ще използвам .
Е , сега беше момента ! Появиха се и сърчицата :






Всяка розово - кафява дама си има и розово - кафяво сърчице :




Продължавам да правя безсмислено  красиви неща  ( надявам се и случайно добрини ! ) , а сама не знам защо ... Или пък , знам ???
Истината е , че не мога да се спра !
Не спирайте и вие да вярвате в чудеса , да вярвате в доброто , да се усмихвате !
Не спирайте да бъдете себе си !
Хубав да е денят ви от мен .  







2 коментара:

allegri2000 каза...

Много са красиви и патенцата и сърчицата! Даже сърчицата както са с лентичката по средата ми заприличаха на отрязани сърчица, в които са се скрили малки пухкави зайчета:)
Прегръдки Великденска Фейо!

Юлияна Неделчева каза...

Май ми стигат зайците засега , тъй че зайци няма да изскочат :)))) На " яйчна " вълна съм в момента ! Благодаря ти , Верка !

Публикуване на коментар