CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

сряда, 6 март 2013 г.

И това се случва понякога ...

Все си мислех , че на мен не може да ми се случи това - да започна и изоставя няколко проекта едновременно . Защото не обичам недовършени нещица и защото никога нямам търпение да видя крайният резултат  . И затова каквото започна - довършвам го !
Обаче - казали са го хората " Очаквай неочакваното !"
Случи ми се и на мен - в момента да имам три започнати нещица , да не говорим че , заради предстоящия " женски " празник в главата ми се въртят четвърто , пето , шесто и т.н. ...
Казвала съм , че Март е един много специален месец за мен . Заради моето появяване на света , заради появяването на малката ми звездичка - малката ми дъщеря Симона ... Заради рождения ден на майка ми ( който отмина ) , заради този на любимата ми леля ( който предстои съвсем скоро ) , заради вечния Осми март ... И заради всичката положителна енергия , която носи месеца с надеждата си и очакването на Хубавото време !
Бях си наумила с настъпването на Март да започна подаръка за малкото ми момиче , което след има - няма две седмици ще стане на 18 !!! Исках да е нещо много лично и много специално . Измислих го ! Остава и да го направя ... Ама как да стане това като искам да е тайна ?!
Реших , че ще го правя докато е на училище сутрин , а следобедите ще си правя нещо друго . Вчера най - сетне стигнах и до него , но не щеш ли тя се прибра от училище повалена от грип !
Ами сега ? Бързо , бързичко прибрах ръкоделието и сега ще почака , защото никак не искам да се издавам ...


Все пак - началото е сложено . Надявам се да успея!
После ... После се обади една дружка и реши , че иска да и направя пролетна пременя за дома .
Не знаела какво , просто нещо ей така - за пролетта ! Ами сега ?
И това го измислих - донякъде ... На етап нарязани елементи сме :


Падна наистина голямо рязане , Сега ме чака голямо шиене и разглаждане , после пак шиене ...
Да не говорим , че това на снимката е само част от " пролетната премяна " .  Ама , до Първа пролет се надявам и с това да се справя !
На следващата снимка се мъдри нещо , което започнах миналата седмица с една идея , която май ще претърпи развитие . Или пък не ? Не знам . Така ме увлече редуването на прекрасните цветове , че ми се иска да си обикалям още , и още , и още ...
И все пак - може пък да се появи точно това , за което си беше захванато , знам ли ...


Слънцето вече се отразява в прозорците на отсрещните блокове през улицата , което ще рече че е време да си допия кафето и да се залавям за работа :))))))))

На вас пожелавам един прекрасен ден ! С дъх на пролет ...

2 коментара:

Topcho каза...

Здравей :) Преди няколко дни намерих блога ти с всичките ти разкошотии <3 Твориш прекрасни неща!
Късмет с всичките нови проекти - тайните и явните :D Всичките изглеждат страхотно, а какво ли ще излезе от това котенце :)))

Юлияна Неделчева каза...

Много , много благодаря !
Радвам се , че моят свят от Парченца ти носи радост :))))
Какво ще стане с котката ли ? Надявам се скоро да разберем :)))))
Честит Осми март !

Публикуване на коментар