CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

понеделник, 4 март 2013 г.

Една " ръждясала " великденска история

Да , да , точно така - историята заплашваше да се превърне в ръждясала / сиреч много преседяла / ако не се бях вдъхновила от последното ретро сърчице , което направих ! Металните съдчета  / обожавам такива малки имитации на истински съдове  ! /  , които ви показах в последната  публикация за февруари  вече боядисани , купих още преди Коледа !
Седяха си в един шкаф и всеки път , щом го отворех си казвах : Скоро , скоро ще ви направя и вас . И после , нещо друго грабваше мислите и сънищата ми и така ... До преди няколко дни .
Когато направих състареното сърце с декупаж - опит , който ми хареса !
Иии .... вече нямаше връщане назад - съдчетата бяха извадени от шкафа и започна тяхната обработка . Забравих да ги снимам как изглеждаха в натурален вид , но се сетих че бях изпратила една набързо стъкмена снимка на Фейсбук приятелка за да я питам дали иска да и купя такива ( после и направих подарък и все още чакам да ми се " отплати " като видя нейния вариант на превъплашение :))))) , та си свалих снимката от там и ще се задоволите с нея :





Паралелно с обработването на съдчетата вървеше и правенето на сърчицата  .
От няколко дни се опитвам и да се преборя с един много сериозен пристъп на вечната си мигрена . И така - лягайки , ставайки , правейки , завивайки се през глава за да не усещам светлината и пак правейки , се появи нещо , на което аз самата не мога да повярвам как точно стана като толкова страдах от пустото главоболие !
Снимките са повече от 40 ( четиридесет ! ) и не съм сигурна , че Blogger  ще ги понесе всичките , та ако не стане ще се наложи може би да спретна втора публикация .
Засега опитвам така , пък ако ......................



















































Ха , взе че стана :)))))
Отново изморена и отново мноооого доволна ! Още една сбъдната мечта ...
А кога ли ще сбъдна най - голямата си ?
Засега това от мен .
Пожелавам ви прекрасен следобед ! Аз излизам да се насладя на слънчевите лъчи и да вдишна малко пролетен въздух .

P. S . Нещицата се продават !



2 коментара:

allegri2000 каза...

Леле Юлееееее! Какво си сътворила ти? Направо ме сбърка! :)
Какви са тези чудеса? Какви са тези прелести? Не съм влизала няколко дни, а ти през това време доста си се трудила въпреки мигрената си! Браво! Възхитена съм!

Юлияна Неделчева каза...

Ех , милата ми ... Благодаря ти !!! Много !
Това беше добро лекарство за мигрената ми . И за душата ми ...

Публикуване на коментар