CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

вторник, 19 март 2013 г.

Един закъснял подарък

Когато ви казах онзи ден , че вече ще спя спокойно защото съм приключила със започнатите проекти почти излъгах . И не умишлено ! Просто бях забравила ...
И как няма да забравя , като това дето иде реч за него беше започнато още през есента на миналата година . Дори не помня кой месец точно  :)))
Помня , че го започнах като почивка от нещо си - просто един куилт , без кръпки , без усложнения . Ей така , за занимавка . Беше планувано да стане бързо и лесно и да е тишлайфер за маса . Да , тишлайфер все пак си стана , но никак не беше бързо и лесно . Никога досега не съм имала проект , който да правя тооооолкова дълго . Не знам какъв беше този кутсуз , но то не бе чупене на игли , не бе късане на конец , не бе забравяне на крачето и от там промяна на тегела ... не помня даже всичките спънки , които съпътстваха появата му . Няколко пъти го подхващах и при поредният проблем моментално го прибирах пак в шкафа , където беше скрит за наказание . До вчерашният слънчев следобед , когато някакъв импулс отново ме накара да го извадя от наказанието му и да го подхвана отново . И се получи !
И то съвсем добре си стана . И понеже процесът си вървеше твърде гладко и леко и приключих по - рано отколкото очаквах , в допълнение се появиха и две подложки .
Оформи се симпатичен комплект , който ще бъде подарен на много скъп човек  . Макар и с малко закъснение ...







А това по долу е букета от 18 гербера , който сама направих за рождения ден на Симонка !
Очертава се денят да е слънчев и красив - нека е такова и в сърцата ви ! 


3 коментара:

Ivaalex каза...

Юли, остави ми адрес при първа възможност ще ти пратя обичките. Поздрави Ива.

allegri2000 каза...

Не знаех, че това се нарича тишлайфер. Звучи много грубо за такива красиви творения ;) Спорад мен трябва да му се измисли по-нежно и поетично име, поне за ръчно изработените!
Този е много красив и с подложките толкова много отваря масата!

Юлияна Неделчева каза...

Ива , безкрайно ти благодаря за жеста ! Това значи много за мен !
Адреса ми е гр. Силистра 7500
ул. Седми септември бл. 29
вх. А ап. 14
Юлияна Атанасова Неделчева
Ще се радвам ако мога и аз да те зарадвам с нещо ! Сърдечни поздрави !
Верочка , името идва от някаква си немска дума или по - скоро комбинация от думи . Означавало " ходи по масата " Обикновено така се наричат по - дългите такива неща , но и всичко , което се слага по масата се обозначава така . По нашему е " каренце " , нали знаеш :)))
Благодаря ти , мила !

Публикуване на коментар