CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

събота, 2 март 2013 г.

Тя също обича лилаво ...

За никого не е тайна вече моята страст към лилавия цвят . Скоро срещнах в един хороскоп , че виолетовото било един от цветовете на зодия риби . Е , аз все пак съм един много типичен представител на тази зодия :)))
Обаче , има още едно момиче , което също много обича лилаво !
Вера !  Съвсем спонтанно една сутрин , разглеждайки блога и  и очарована от много красивите и мили свещничета , които прави ,предложих да си направим размяна  .
Аз ще и ушия нещо , а тя ще ми нарисува свещник - това аз не го мога .
На всичкото отгоре се оказа , че Вера също е един мноооого типичен представител на Рибите !
Утре ( на националния ни празник ! ) тя има рожден ден . Разбирайки това , побързах с моята част от уговорката и вчера , на Баба ни Марта , Верка получи своя подарък . Единствено ме е яд , че забравих да сложа мартеничка ! При все , че се наложи два пъти да опаковам пакета , защото първият беше щателно проверен ( и разбира се скъсан ! ) от палавника Максим !
А ето какво имаше в пакетчето :










Вера си пожела едно от " ония твоите прекрасни ангелчета "  и естествено , нямаше как то да не е в лилаво , знаейки за нейната любов към този цвят .
Наричат ме " вълшебница " ...
Не съм , мили хора , не съм вълшебница ! А как ми се иска да бях ! Тогава , бих направила така , че хората да не си завиждат , а само да се радват един на друг . Да се обичат и да си го казват .
Да правят добро и да му се радват . И още много други неща бих направила ... ако бях Вълшебница !
Обаче съм просто едно момиче , влюбено в това което прави ! Явно , вселената ми е дала някаква дарба и аз съм безкрайно благодарна , че мога да изразявам себе си чрез това , което правя !

Честит рожден ден , мило момиче ! Запази детето в себе си и се радвай на всеки миг с твоите прекрасни три дечица !
А на всички останали желая една очарователна първа Мартенска събота !

2 коментара:

allegri2000 каза...

Юле още веднъж ти казвам едно голямо БЛАГОДАРЯ! Ти си една прекрасна сърдечна жена, която влага цялата си любов в невероятните си творения! Не зная дали другите ще повярват, но със самото отваряне на пакета от него започна да лъха на любов и ... пролет:)
И като послепис искам да добавя, че апарата ти наистина не прави хубави снимки! На живо това ангелче изглежда още по-нежно и красиво! Направо нямам търпение да се сдобия с новото си работно бюро за да мога да си го закача там и постоянно да ми стои пред очите, да ме вдъхновява и радва!
Юле ти наистина си вълшебница!

Юлияна Неделчева каза...

Не мила , наистина не съм ! Само ако бях ... Ах , само ако бях !
Колкото до апарата - видя ли :)))))
Аз като ви казвам , че не са хубави снимките , при цялото ми старание и аранжиране .. Всички , които са видели нещата ми , казват че на живо наистина са по - хубави . Обаче , като порасна , ще си купя нов апарат и ще видите тогава :))))))
Ползвай си нещата със здраве и бъди много щастлива със всичко което те заобикаля и радва !

Публикуване на коментар