CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

събота, 10 март 2012 г.

История за гълъби и още нещо

Тази публикация е специален комплимент за Теа!
А историята за гълъбите е следната:
След ужасно тежък и продължителен грип се наложи да постъпя в болница.От коварния вирус се бяха появили усложнения-увреждане на слуховия нерв...Налагаше се да се полекувам и в болница,за да не рискувам загуба на слуха!
Хора,пазете се!Наистина няма нищо по-важно от здравето.....всичко останало е суета  човешка!
Та,приготвайки се за болничното заведение,познавайки се достатъчно добре и знаейки,че скуката там ще ме стресира,грабнах едно парче плат и едни памучни прежди,с които съвсем скоро се сдобих.Познайте от къде?!От магазин Втора употреба!Това са местата,където можеш да намериш такива съкровища,за каквито не си и мечтал.Можеш да сдобиеш с такива прекраснотийки,каквито просто не предлагат по другите,Редовните магазини.Мога дълго ,дълго да говоря за това,но днес прочетох в един пост на Теа,всичко онова,което аз бих искала да споделя.Бих казала само още нещо-гледала съм в разни документални филми,че дори Холивудските звезди обичат да обикалят магазини Second hand,защото от там биха могли да се сдобият с наистина с уникални и единствени екземпляри,и не защото им липсват пари де........
Колкото до пачуърк маниаците-тези места са един истински рай!Така и изконната идея на пачуърка да оползотворява и дава нов живот на вече непотребни вещи е изцяло спазена.
Гълъбите ли?-те се появиха после.Кацаха на прозореца на болничната ми стая и любопитно надничаха вътре.Бяха прекрасни!Красиви!Съвършени!
И гладни......
Натроших им филия хляб и се забавлявах докато ги гледах как устремено кълват ,докато някой не им е отнел дажбата.И да,имаше такава опасност-един от тях,предположих че е мъжкар,защото беше доста агресивен ,бързо,бързо избута хапките като през цялото време прогонваше останалите.Те,милите успяха да се вредят едва на втората филия.........


 "Виновният".......



 А този е моят любимец!!!




Така,с помощта на памучните конци втора ръка (които между другото са си съвсем неупотребявани!!!) и няколко гладни гълъба успях да направя престоя си в болницата малко по-безболезнен и интересен.
Какво ще се роди от ръкоделието ми там все още не знам.Напомня ми на нови калъфки за дивана,нооооо.....знае ли човек?!






Оставям ви с пожелание за една прекрасна събота и още по-красива неделя!
Бъдете здрави!Пожелавам ви го от сърце!

1 коментара:

Теа каза...

Ти да бъдеш здрава! Какви са тия работи, вирусите не знаят ли, че нямаш време за боледуване, защото трябва да твориш? Но ти си ги надхитрила - шила си и в болницата... Сега вече си им взела страха и ти пожелавам да са те изоставили завинаги. А кълбенцата са страшно ценни и нямам търпение да видя на какво ще ги спретнеш:)

Публикуване на коментар