CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

четвъртък, 3 ноември 2011 г.

Коледен Елф

И след като вече сме на Коледна вълна,някой все пак трябва да направи и подаръците,нали!?
Всички знаем,че дядо Коледа няма да успее сам и затова реших да му помогна като му направя един Елф за помощник....
Започнах Елфа буквално "от краката към главата".Направих го без въобще да си правя труда да търся или пък рисувам някаква кройка.Просто изрязох две  дълги и тесни парчета за крака,съвсем на око изрязох и обувките (дори молив не съм ползвала този път,"рисувах" само с ножицата....),сглобих,напълних с вата и вече знаех какво искам за нататък.Телцето е също толкова спонтанно изрязано както и всичко останало!Слава Богу,явно имам добро усещане за размери и пропорции,защото крайният резултат напълно ме удовлетвори-получи се един много сладък Елф!!!!!
На дъното на телцето му има торбичка с пясък за да може да "седи" добре ,тъй като крачетата  му са дълги и тънки,а обувките доста големки и натежават.
Този път Макси беше доста послушен и спа почти през цялото време докато създавах Коледното Елфче,но затова пък не пропусна да се накипри до него за снимката:










И така-дядо Коледа вече си има един нов помощник,а за моят........май е по-добре да не разчитам много,много на него ,а да си налягам парцалките и да се залавям със следващия проект.
Желая ви прекрасна вечер и много настроение-есенно,Коледно-каквото предпочитате!Само не забравяйте да се радвате на живота и да го показвате-като се усмихвате,например........

3 коментара:

Анонимен каза...

Разглеждам детайлите в подробности - и пак, и пак и пак - всичко е изпипано до най-малката подробност,Много някакъв като за бал издокаран, така, че не очаквай помощ от него - по-скоро, разчитай на Макс, поне ще оплюнчи някоя панделка или или ще ти мърка одобрително. Даде ми идея, ама и с елхичките ме вдъхнови - ще видим. Не че мога да издокарам такъв чаровник, ама нищо не пречи да се пробваме.
Таня

Теа каза...

Разкошен елф! Поздравления и от мен за вниманието към детайла и към изпипването, направо е страхотен! А моят котарак хич и не мигва, докато шия... и помага твърде много с панделките и конците. Тъй че си късметлийка, че тоя чаровник спинка по-дълго:) Да го нагушкаш хууубаво от мен:)

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ви,милички!Много сладък стана......Танчеее,хич не ми е мързеливо момчето (елфчето де!) ,обаче си е такъв-кипра!!!!А пък Макси наистина помага,и то как!!!!
Теа,мила,аз по цял ден го гушкам,даже забравям,че имам работа понякога.Но нищо не пречи да го гушна и от теб!!!!!Обаче,знаш ли как ревнува като шия и не му обръщам внимание,голям е глезльо.

Публикуване на коментар