CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

събота, 19 ноември 2011 г.

Звездопад

Поради "големия зрителски интерес" ( нали така казват по телевизията,когато се "налага " да повтарят някой турски сериал....!!!) трябваше много бързичко да спретна още дузина,че и отгоре звездички!
Майкоооо-звезди виждам вече-ама в буквалния смисъл.
Тези малки усмихнати звездички изглеждат толкова безобидни ,а искат толкова труд и търпение!
Наложи да се включа и семейството в акция.Не че можеха кой знае с какво да помогнат,но все пак се вредиха с най-пипкавата част-обръщането на детайлите......
Този път направих и няколко червени звездички-сега толкова добре си се комбинират помежду си и са толкова Коледни!
Няма какво да ви разказвам повече,вече ви показах как и сами можете да си направите звездичка.По-добре е просто да ви покажа плода на два  "почивни " дни:





 

Нали се сещате,че всичко това не мина и без помощта на моят най-голям помощник-Макси!!!
Само дето той много бързо се отегчава от "помощта" си и бързо,бързо заспива......
Да не си мислите ,че съм го наместила така-той е толкова щуро коте,че в никой случай не бих могла да го натъкмя така само за снимка!


  И накрая-иска ми се да ви почерпя с днешния тиквеник,докато все още има!
Да ви е сладко!

Желая приятна вечер на всички и погледнете към небето-дори и да не се виждат,звездите са там и всяка от тях носи една надежда,една любов,крие една тайна,пази нечия душа....
Погледнете звездите-може би ще откриете своята сред милионите светещи точици на небето и една мечта ще се сбъдне......

4 коментара:

Анонимен каза...

Аха, сега разбрах но-хауто. Не са равностранни, не са равнобедрени, те са просто Юлияновски триъгълници, от които се получиха тези веселяци. Тъкмо щях да изпратя Упрек към блога, защото си губя времето да отварям по колкото пъти се сетя и сега преди лягане за последно поглеждам, аха - тука има нещо, да, добре, че е имало помощник. Вярвам ти че не е нагласено, защото и при мен с моята хубостница се получава така, ако отвориш снимката, която е на профила ми, тя е застанала сама там и много пъти се получава така. Те приемат нашата емоция явно и се включват с удоволствие. Тиквеника е страхотен, виждам и много пудра захар, както си е по правилата на кулинарията, може да си папкаш колкото си искаш, ти си имаш талията като на Вивиан Лий, от "Отнесени от вихъра "- т. е. естествена, блазе ти, яж и за мен. А аз за есенното ми пано за другарчето забравих точно този най-важен елемент - тиквата.
О,о,о, - забравих - специални поздрави, не мога да ти пусна песен в блога, защото не знам как - за наградата от еко-пачуърка, ето, че ще имаш платчета вече. Радвам се много за теб!!!!!
Таня - хубавицата - така ми е скайпа. Хи, хи!!!

Анонимен каза...

Юли очаквам с нетърпение деня в който ще си отвориш твоята вълшебна работилничка и ще ни посрещаш там с парче тиквеник. Очаквам да ми се обадиш Валя.

Анонимен каза...

Тези звездички, с детски чисти личица, носят много настроение и са толкова шаренки и весели!А папиончиците са толкова закачлив акцент-как да не си пожелаеш за нещо такова за коледна украса!
Да не говорим пък за Макси 9 - и той разбира от хубавинки!У дома пък си имам Мима, която също много ми "помага" в творенията.
Наталия

Юлияна Неделчева каза...

Танчееее,хубавицеееее,триъгълниците са си дип тъпоъгълни,защото имат един ТЪП ъгъл....Ама като си решила ,че са мои,нека са си мои!
И как моля те да публикувам нещо всеки ден като се налага и на работа да ходя....ако питаш мен-по цял ден мога да си шия и нищо друго на света няма значение,ама на-битието определя житието!!!!!Или пък обратното-няма значение!
А пък Макси ужасно много се забавлява с моите неща,и аз се забавлявам с него....
Благодаря и за поздрава!На мен ми остана огромното удоволствие и тръпката от участието,,,,
Вале,и аз мила нямам търпение да се случи това,ноооо....ще се случи ли?!Ох,дай боже!И ще черпя,това го мога!!!!!Ще ти се обадя!
Наталка,благодаря за милите думи!А Макси май наистина разбира от хубаво-и каква да е храна не иска да яде-с характер!!!!От сега ми се е качил на главата......Колкото до помощта-какво да ти кажа...поне прави деня ми весел!
Благодаря на всички за моралната подкрепа!Целувки!

Публикуване на коментар