CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

неделя, 6 ноември 2011 г.

Усмивки от старите ленти.....

Е,вече снимките не са на ленти ( и слава Богу!) ,но нали така се казва......
Когато създавах това,което ще ви покажа сега,все още нямах това прекрасно местенце-моят блог и нямаше как да споделя с вас тази емоция.Бъдете сигурни обаче,че тя беше дотолкова силна и разтърсваща,че ми "държи влага" и до днес!!!!
Беше един декемврийски ден,малко преди Коледа (ден или два....),отново,като сега бях в отпуск и в ранното утро на предколедния ден беше решено какво ще е моето занимание.
Елхови играчки!Никъде не ги бях виждала,само моето въображение ги рисуваше в мислите ми и не ми даваше мира.Тези малки (около 5-6 см.-ви) играчки се появиха както повечето ми неща-на един дъх!Бързах не само защото нетърпението ми да ги видя готови ме караше да го правя,а и защото си бях наумила една изненада.Тогава все още работех на старата си работа ,където имах 14 години зад гърба си.Исках да изненадам колежките и това трябваше да се случи до обед....не знам защо точно тогава,но такава беше нагласата ми.
Все пак успях,колкото и ръчен труд да си имаше.Играчките са освен украсени с панделки ,дантелки,ленти и с много пайети и мъниста.Тогава все още нямах силиконов пистолет и всяко нещенце беше пришивано на ръка.
Когато и последната играчка беше готова,затворих очи ( не исках да съм предубедена,защото всички,до една,станаха различни!),избрах бройката,която ми трябваше,опаковах в хартия и завързах с панделка.Не надписах пакетчета,защото ми се искаше всеки да си вземе подаръчето като късметче,поради това,че бяха различни......Извиках едно такси и изпратих пратката.След няколко минути получих такива възторжени обаждания,че бях най-щастливия човек на Земята!
Създадох си една чудесна Коледа и с останалите подаръци,които приготвих за празника,а те никак не бяха малко.
Да получаваш е прекрасно,но да даряваш-това си е направо вълшебство!!!!!





7 коментара:

Анонимен каза...

Уау! Отивам моменталически да кръцна една шарена пола - тип шотландска. Страшна си!
Таня

Patchmama каза...

Носят толкова топлина, защото са създадени от ръката на твореца и са заредени с положителна емоция

Юлияна Неделчева каза...

Танче,стига бе,изпоряза де що имаше...хи хи хи....
Но съвсем сериозно аз също свързвам карето с Коледата,не знам защо.
Боре,благодаря,наистина са заредени,направо горях докато ги правех!

Анонимен каза...

Май както много неща изпонарязах - одеве видях и се сетих за идеята на Веселина - налепените пърченца. Ето, ако ме мързи - мац с едно Ц-200 - грънци - колко искаш и.... готово. Няма да си играя с разни камбанки и тем подобни. Хи, хи!
Таня - мързеливка

Анонимен каза...

И сбърках - пАрченца, това е понеже не гледам клавиатурата - предавала съм някога, на млади години машинопис и нямам навик да следя буквите, пЪрченца -майкооо. ще ми се смеят децата от началните класове!

Юлияна Неделчева каза...

Ооо,не се тревожи за буквите ,мила!И аз често правя този номер.Например вместо "с" слагам "з",а претендирам да знам доста добре българския-навремето ми беше най-любимият предмет в училище!
И между другото-аз така и не знам какво работиш?

Елена Кайкова каза...

Юлияна, страхотни неща правите, направо ми пълните душата и сърцето, ама трябва да си призная, че и мъничко Ви завиждам за чудната дарба!
Освен това заявавям участие и за коледната лотария, защото много ми се иска да притежавам някоя красотийка, изработена от вас! :0)

Публикуване на коментар