CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

петък, 30 септември 2011 г.

Дрешка,но не човешка или.........есенни рози

Определено вълната ,която ме залива този месец е оранжево-кафяво-зелено-жълта или казано накратко-есенна!
Нищо, че лятото тази година трудно иска да отстъпи мястото си на Златната есен.Нищо, че температурите са почти летни и аз все още  ходя със сандали.....Есента си се усеща пък и нашата нагласа през този месец си е като за есен.
В моите ум,душа,сърце,очи есента е оранжево-кафяво-зелено-жълта!Ако се върнете назад в блога ще видите,че точно такава и я пресъздавам в нещицата си.
Има и още нещо,което все още не сте видели-проекта за размяната!Моята изненада вече пътува към другарчето ми и аз тръпна от вълнение какво ще се случи при получаването и.
Нооооо-няма да ви покажа нищо сега!Ще оставя другарчето ми първо да го направи-ако иска де!Иска ми се изненадата да е пълна и затова като един истински партизанин ще запазя пълно мълчание......
Днес исках да ви разкажа и покажа нещо,което направих за една от най-добрите си приятелки (те са две и аз ги обичам толкова много!) .С едната ни свързва 40-годишно приятелство,а трите-вече 25 години !!!!Но, за това ще ви разкажа някой друг път,може би......
При едно от гостуванията на Галето (така се казва!) у дома тя твърде много се загледа по голямата ми Аглоанема (цвете,за тези които не знаят...).Обещах и че когато издънките пораснат достатъчно ще и дам да си я захване.За това цвете съм ви разказвала вече-то ме дари с повече от 20 издънки,които аз до една съм подарила!
След два дни е рожденният ден на Галето и аз знаех какво ще и подаря.В повечето случаи подарявам цветята захванати ,със саксийката.Така щеше да стане и сега....само че много ми се искаше да и подаря и нещо,което съм направила аз-да си има нещичко от моите нещица!
И тогава ми дойде идеята да ушия дрешка на саксията,в която ще е цветето!Две в едно-хем ръкоделие,хем цвете,отгледано от мен!
Та така-днес освен с шиене се занимавах малко и с градинарство.Да ви кажа -голям зор видях докато извадя издънката-не се даваше !!!!
Мисля че е време да продължа разказа си в снимки.............................

 Моята невероятна красавица!!!!!

 С две издънчици.........

Ей тази хич не се даде лесно!

 Голата саксия.......

 И нейната дрешка!

 Отблизо....

 Саскията облечена,цветето засадено-чакаме рождения ден!

 Малко снимки на дрешката от различни ъгли.....




Снимка за спомен с мама......

Както виждате гамата отново е същата -есенна!И розите са есенни......
Посрещнах и изпращам Септември с много обич-един от най-любимите ми месеци!
Пожелавам на вас,а и на себе си един добър,спорен Октомври!

3 коментара:

Анонимен каза...

Страхотна одежда, да му се прииска на човек да не е Човек. Ела сега и при мен да ми облечеш една голяяяма бяла саксия, приютила един още по-голям банан. Браво. Приятелката ще бъде много впечатлена. Таня - уточнявам, заради банана.

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ти,Танче-отново ме усмихна!Ако искаш изпрати ми размерите на саксията и ще имаш дрешката!!!!!А пък аз банан така и не можах да отгледам-няколко пъти опитвах.Просто с някои цветя не ми върви и това е.....

Анонимен каза...

Благодаря! Ще се напъна някой ден и ще ушия и аз. Банан не съм произвела все още - засега го докарвам само на великолепни огромни листа. Хи, хи! Спорен и усмихнат ден!!!

Публикуване на коментар