CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

четвъртък, 14 юли 2011 г.

Готовата чанта.......

И обещаната фотосесия.....
След като строших всички налични игли и не можах да довърша чантата се наложи да прескоча след работа до магазина и да се снабдя с нови.Толкова много исках да я завърша,но понякога не става така ,както искаме.....Зверско главоболие провали всичките ми планове!Взех мерки,купих си лекарствата за мигрена и днес моята щерка вече смени чантата си с нова!!!!!!!
Ето и снимчиците:






























Красивото ми дете с красивата си нова чанта........
Много съм щастлива и горда,че успях да направя нещо,с което да зарадвам детето си!Надявам се и вие да се забавлявате с моите творения.......!!!!!
Лека нощ ви желая!

2 коментара:

Анонимен каза...

Юле, за пръв път влизам в блога ти и просто не ми се излиза....Освен,че сътворяваш невероятни неща, разказваш толкова приятно, че тутакси се "абонирам за теб"!!!
Продължавай в същия дух, защото много са хората, които радваш!
Таня

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ти много,Тани!Това,да радвам хората е най-голямата ми радост и сякаш призвание.....Не съм много сигурна обаче дали не е пак егоистично,защото дарявайки радост на другите,аз всъщност я доставям на себе си...Ама това е много философско и ще оставам нещата така.Ииии....колкото и нетактично да звучи ,но ще попитам:Коя Таня?Съжалявам,но познавам няколко и искам да знам точно с кого си говоря.Хубав ден!

Публикуване на коментар