CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

сряда, 27 юли 2011 г.

Цвети и Сю

Днес имах и още една бърза поръчка....
Малката ми дъщеря Симона щяла да ходи на рожден ден и искала аз да ушия подаръка.Като изключим това,че ми каза в последния момент и трябваше да бързам,бях особено поласкана от тази поръчка.Това,че едно 16-годишно дете ми имаше доверие и ми поръча подарък за приятелка е едно много голямо признание за мен.Оценявам факта,че пренебрегна събирането на пари за общ подарък и предпочете аз да зарадвам рожденничката.
А рожденничката е едно мило цвете на име Цвети.
Цвети е приятелка на моята Симонка и много харесва нещата,които правя (което също много ме радва,защото това са деца,а те имат неподправено чувство за всичко!!!) и затова с огромно удоволствие се заех да и ушия подаръка!Знаех че ще бъде оценен и харесан,защото е персонален и направен с много чувство и емоция!
На тази снимка са Цвети и моята Симона в училище:


Цвети е вляво-и двете са едни очарователни смугли красавици!!!!!
Беше решено ,че подаръкът ще е възглавничка с калъфка.
И проекта започна с ето тази рисунка:

После рисунката беше нарязана и приготвена основата на калъфката:

Обожавам Сю!Толкова ми е мила и сладка,че мога да я апликирам в каквито се сетите варианти и никога няма да ми омръзне-много благодарен образ е това момиченце!
Иииии .....започна великото апликиране!Толкова пъти смених конеца на машината ,че дори и да искам няма как да си спомня.Най-лошото беше,че ми изгоря крушката на машината и вдяванвто на конеца в иглата си беше истинско геройство от моя страна.
Нооооо-всичко приключи много добре и ето и апликацията,малко преди да се превърне в калъфка:Много ми се искаше кошничката с цветя да прилича на истинска и с конец вълнена прежда май успях да го постигна.Цветята в нея са йо-йо ,а листенцата са от онези цветя,дето се получават от сгъване на кръг на полукръг и после на четвърт кръг:И калъфката вече е готоваааа:


Още малко снимчици от днешната ми бърза работа-надявам се не е станала -срам за майстора!И временно подредена (докато бъде подарена...) при възглавничките на моите деца:


Ще очаквам с нетърпение и вълнение реакцията на Цвети от подаръка,а на вас пожелавам едно трепетно очакване за нещо красиво и вълнуващо!

5 коментара:

Теа каза...

Страхотна еееееее! Толкова обичам триизмерните елементи в пачуърка и бродерията, браво! И наистина това с подаръка е страхотен комплимент... много сте разкошни:)

Анонимен каза...

За рожденичката не знам, но мен нали ме знаеш на тема Сю!!!!!!! Почвам вече да ревнувам Сю от тебе и май най-накрая ще се дуелираме!Никоя красавица в света няма такава възглавничка!!!

Юлияна Неделчева каза...

Вие двете(Теа и Танче) сте ми най-милите последователки.Заради вас само си струва да продължавам.Благодаря ви!
Танче,ами нали си обявихме дуел във Фейса заради Сю-моята вече е готова-давай и ти!

Анонимен каза...

А, не - не са всички разбрали, трябва да му дадеме гласност на това съревнование. Хи, хи!

Юлияна Неделчева каза...

Ами давай-огласявай го!

Публикуване на коментар