CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

събота, 23 юли 2011 г.

Йо-Йо в черно и бяло

И двете ми дъщери,също като майка си ,са голеееееми кипри!Бивша моя колежка уши на малката ми щерка рокличка,лятна,тип балон в черно и бяло.Детето обаче прецени че не може рокличката да си остане таква една обикновена и понеже се беше влюбила в моите Йо-йота реши че моментът да ги използвам е много подходящ.Събрах няколко различни платчета  черно и бяло на точки и занимавката започна.Беше ми приятно и ги направих с удоволствие,защото бяха за една от моите принцеси!Изключвам само момента с бързането,защото трябваше да е готова за излизането вечерта,а пък аз все пак бях на работа през деня.....Ама какво да се прави-майките на всичко са готови за дечицата си!!!Само преди няколко дни,когато голямата заминаваше на море набързо трябваше да спретна цвете,да стесня една блузка и да удължа една рокля.....Еееех,майчини радости и неволи!Да са ми живи и здрави и двечките-винаги ще бъда до тях и ще давам всичко от себе си за да мога да ги направя идея по-щастливи!Ето и Йо-йотата:

















Щастливото ми дете с новата си рокличка........
Ако види че съм я качила тук без грим и с неоправена коса -как само ще ми се сърдиииии!!!!!!!
Пожелавам на всички жени моите сладки майчини неволи и радости!!!!!

4 коментара:

Анонимен каза...

За какво е грим на това лъчезарно дете! Такъв позитивизъм излъчва. Хубавият кон и под скъсан чул си личи - знаеш поговорката. Ето, гледа ме и ми се усмихва, доволна и щастлива!

Юлияна Неделчева каза...

И аз това му викам ,Танче,ама е 16!!!!!Чува ли то.....Макар че да ти кажа честно,точно на тази снимка е току що излязла от банята и наистина като се пооправи малко си е голяма красавица!

Unknown каза...

Пусти гримове - Ева от сега още ме е почнала:))) Ама и йо-йо-тата, и притежателката са супер! Живи и здрави и от мен:)

Юлияна Неделчева каза...

Чакай,чакай -какво те очаква ощееее....ама няма да те плаша-всичко с времето си!

Публикуване на коментар