CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

сряда, 20 юли 2011 г.

Подарък в розово и лила

Следващото нещенце,което започнах запленена от техниката с нарязани трикотажни ивици,бе определено за подарък още преди идеята му да ми бе съвсем ясна!!!!
Не е решено и за кого ще е подаръка.....ама трябваше да го направя!
Толкова ми харесва това сплитане,че не мога да се спра.Напомня ми за годините,когато порасналите ми вече момичета бяха малки човечета и аз всеки ден сплитах косичките им и им слагах разноцветни панделки и ластичета.Само който има момиченца и е правил това може да  разбере каква носталгия изпитвам по онова време.Никога вече няма да се върнат моментите,когато децата са безпомощни и зависят изцяло от твоето умение,от твоите грижи,от твоята любов......Цял живот се стремиш да ги порастиш,да направиш от тях умни и можещи зрели хора и когато това се случи се чувстваш някак самотен и непотребен.......Да не си помислите сега,че децата ми не са покрай мен и затова така се размечтах?Нееее,до мен са,и двечките,слава на Бога!Но онези години ,когато им плетях плитчици винаги ще ми липсват.Както може би след двадесет години ще ми липсват сегашните тревоги по тяхното израстване и успешен старт в живота!
Май много се отнесох ,нали?!
А просто исках да разкажа за подаръка в розово и лила....
Ама такава съм аз-философ!Майка ми ме наричаше "дървен философ",когато бях малка.....
Та за подаръка..Така и още не съм решила кой ще е щастливеца,който ще получи поредното ми нещенце.Имам няколко идеи,но докато аз мисля ,вие вижте малко снимки от лилаво-розовото ми днешно приключение:




















Пожелавам ви лилаво-розови емоции и прекрасно настроение,въпреки оранжево-жълтия код за опасно високи температури навън!Стойте на хладно и пийте повече течности.....и се усмихвайте-светът е чудесен!!!!

5 коментара:

Теа каза...

Много е нежничко и техниката наидтина изглежда интересна. Пробвала съм да плета от такива ивици на една кука и също е голяма забава, обаче твоята техника е по-нежна и хубава:) Продължавай с творенето и недей да се впускаш в носталгия, ами смело напред:)

Анонимен каза...

Задължително пийте Мохито! По твоя препоръка, УСМИХВАЙКИ се, отивам към хладилника. За прекрасните Нещица - утре. Ама ги започна и ти едниииии.....

Юлияна Неделчева каза...

Теа,мила,и е много приятно за изработване.Като изключим мъховете,които някои видове трико правят е много забавно.Ноооо....и без друго в нашето кръпкосване чисто няма....Благодаря ти за подкрепата!
Танчеее,а ти много внимавай с мохитото!Да не ти дойде в повече и да объркаш квадратите.....

Анонимен каза...

Ами, че аз на трезво си ги бъркам тотално, барем да не ме е яд. За какво си насадих мента? И още повече изпълних твоите препоръки за настроение и да пия течности, но понеже беше вечер, рекох да е течноСТ! Супер!

Юлияна Неделчева каза...

Пак ме разсмя Танчееее-посадила си мента!Голям шемет си!

Публикуване на коментар