CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

понеделник, 18 юли 2011 г.

Домът на цветята

Преди няколко седмици и нашият вход придоби съвременно звучене като му бе монтирана заключваща система с чипове и домофони!!!Между другото,малката ми дъщеря вече успя да изгуби и ключа и чипа си,но нейната разсеяност е една друга тема.....
Провирайки разни кабели и кабелчета,на техниците се наложи да направят една не много голяма,но все пак дразнеща окото ми дупка точно под звънеца.Дупката си седя тихо и кротко до онзи ден,когато мъжът ми все пак реши,че ще бъде изпълнена с гипс и уж замаскирана.....
Обаче нали се сещате че  остана едно сиво петно,което просто ми вадеше очите!До тази сутрин!Потърсих някъде в уж ученическите пособия на дъщеря ми нещо като боички и четки и намерих едни темперни бои,половината от които бяха изсъхнали и цветовете бяха мноооооого оскъдни.Това обаче не ме отказа от намерението ми (може би се сещате вече какво е било то!!!! )Четката също не беше най-подходящата,но и това нямаше кой знае какво знаечение за моя ентусиазъм и порив за рисуване.
Ето и началото:






И резултата:





Рисунката не блести с някакви особени художествени качества.Можех да се справя далеч по -добре,но с 4-5 цвята бои и четка с дълъг и мек косъм-толкова!!!
Сега поне дупката и петното от нея не ми се набиват в очите.
Пък и така със сигурност ще се знае,че в този дом обичат цветята!Тук се отглеждат,правят,рисуват,апликират,моделират и прочеее всякакви цветя!
Най-много държа на най-прекрасните си цветя-моите две дъщери!Искам да станат добри хора и се старая да направя всичко по силите си за да го постигна!
А ето как изглежда  "Домът на цветята"  отвън:


Пожелавам ви цветен и красив ден!Ако не е такъв-направете си го!Нарисувайте цвете!

7 коментара:

Анонимен каза...

Всеки път, минавайки край тази врата бих се усмихвала!

Теа каза...

Ехаааа супер! Много хубава случка! Изглежда страхотно, обожавам да виждам как живеещите в дома са извадили индивидуалността си и навън, а това се случва толкова рядко... много се радвам, че си го направила. И между другото, страхотен цвят за вратата!:)

Юлияна Неделчева каза...

И аз се усмихвам сега като влизам и излизам....И съседката ,която снощи се прибра от санаториум,днес усмихната ме попита:Хей ,какво си сътворила тук?
Теа,мила,благодаря ти.Не знам дали е интересно да споделям подобни нещица,но изпитвам необходимост и удоволствие да го правя.А приятели не ми липсват!!!!И семейството ми е около мен...Обаче знам,че тук четат хора,които имат моите занимавки и интереси и ми е хубаво!
Иииии-вратата така си я исках-весела!Нямах пари за тежка метална,но пък си направих моята много свежа!!!!!!
Целувки и на двечките!

Анонимен каза...

Справила си се блестящо ! Ако беше по-иначе,нямаше да е в твой стил и нямаше да е толкова истинско"твое" произведение.А ти ми припомни момиченцата на 4-я етаж от нашия блок в Козлодуй на времето- за да скрият грозната,разпадаща се мазилка в коридора двете сестрички бяха нарисували прекрасно клонче с две птичета с размера на цялата стена.А моите малки тогава дъщери влетяха един ден толкова развълнувано и една през друга се прескачаха да приказват за да изразят удивление,почуда и възхищение от откритието си,качвайки се до дома пеща ,а не с асансьора.Убедена съм,че и някое съседско дете е така развълнувано от твоето цвете, а дори само това е прекрасно! :)))
Поздрав!
Ида

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ти,Иди,за милите думи и споделения спомен-знаеш как да ме зарадваш!Целувки!

domoshar каза...

Красиво! И нашата е оранжева, но без цветя :)

Юлияна Неделчева каза...

Като те знам каква си мастерица-не е късно да и нарисуваш!

Публикуване на коментар