CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

петък, 29 юли 2011 г.

Жълтият подарък

Нееее,този път не съм правила подарък за никого!!!!
Този път аз получих подарък!!!!!
Жълт подарък!!!!
Вече съм ви разказвала за Танчето от Перник,която познавам от групата за пачуърк във Фейсбук.
Имам чувството ,че я познавам толкова добре и толкова отдавна......
Тя сега седи и чака да разбере дали съм получила поредното си колетче от нея.....
Аз пък,типично в неин стил малко ще се пошегувам,като не и отговоря ,а първо публикувам тук моите чувства и емоции днес!
Та днес получих аз колетчето-какво ти колетче-цял колет си беше!!!!След като взех кашона от пощата и предварително се бях снабдила с 10 литра пръст за цветя смело поех към в къщи.Да ,ама не!Стигнах до най-близкото кафе и си поръчах студен чай и запалих цигара,като междувременно се бях обадила на малката ми дъщеря да дойде да ме посрещне,защото ми беше невъзможно да се прибера с малкото "колетче".
В кашона имаше всякакви цветове трико за кукли и разни други нещица,но знаете ли-имаше нещо,което предизивка у мен неистово умиление!!!!Имаше ето това:






Каквото и да имаше вътре,опаковката ме докара до хълцане!Погледнете само-винаги съм мечтала да си изработя подобно нещо за бурканчетата,но не е ясно какво точно ме е спирало.И днес една моя мечта се сбъдна!Ръчно бродирано,завързано с дантелка.....Боже,каква прелест и сладост!










МИЛА ТАНЧЕ!НЯМАМ ДУМИ (макар че все си мислех,че имам дар слово!) ДА ИЗКАЖА КОЛКО МНОГО МЕ ЗАРАДВА ДНЕС!НАПРАВИ МИ ДЕНЯ МИ КРАСИВ И СМИСЛЕН!ВСИЧКИ КАТО ТЕБ МЕ КАРАТ ДА ВЯРВАМ ,ЧЕ ДОБРИТЕ ХОРА ОЩЕ ГИ ИМА ПО СВЕТА,НЕ СА СЕ СВЪРШИЛИ!!!!!БЛАГОДАРЯ!

И за да не я мъча повече Танчето да чака моят отговор,набързо ще ви покажа и какво направих с почвата дето си носех с колетчето.Няколко цветя бяха пресадени,преместени в по-големи саксии.След като приятелка онзи ден ми подари една голяяяяяма саксия за големия Бенджамин ,реших че и още някои цветенца имат нужда от преместване,всяко от които зае мястото на предишното.











Остана една малка саксийка,където най-вероятно ще бъде настанен някой от кактусите ми.
Иииии-все още не знам какво има в бурканчето,но ми се иска да не го разбутвам до края на живота-толкова много ми харесва!!!!!
Знаете ли?Винаги съм си мислела,че съм бедна.Напоследък обаче,се убеждвам,че съм много богат човек.Та аз имам най-ценното-моето семейство и моите приятели!
Пожелавам на всички,които някога биха отворили моята страничка да имат моето богатсво!
Безценно е!

4 коментара:

Unknown каза...

Еееех колко хубаво! Това Танче и моите дъщери зарадва и то не веднъж... широка душа! А как само си го описала... и на мен всичко ми подскачаше докато те четях:) Благодаря!

Анонимен каза...

Бързо започвай да правиш палачинки и смело отваряй бурканчето - ако бродерийката ти прилича на лимонче( толкова си мога) - значи е лимонено сладко.

uadjet каза...

Хахаха,страхотно!От такова бурканче е много по-сладко да се яде!

Юлияна Неделчева каза...

Дааа,прекрасно е да те зарадват с нещичко,каквото и да е то!!!!Жеста е толкова важен.......

Публикуване на коментар