CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

вторник, 5 юли 2011 г.

Малко бродерия

Тоооо.....шило в торба не седяло!
Попадна ми едно потниче,лятно,сивичко,с малко машинна бродерия с конец от ламе и няколко пайети.Е да де,ама малко ми се видя тази бродерия и реших да добавя и малко ръчна,от моята-релефната.Започнах смело,защото си знаех че това е "моята" бродерия.И какво беше учудването ми когато първото цвете не се получи това,което очаквах.......
Знаех си,че едно нещо ,когато не се практикува се забравя и за сетен път си го доказах!
Така стана и с английския ми от преди 25 години....Когато завърших училище бях абсолютно добра с английския.Същото лято отидохме на море сами за пръв път с моите приятелки.Там се запознах с едн швед,с когото се разбирах прекрасно на английски-знаех го езика!
Ама елате ме вижте сега-след 25 години неупотреба на този език-разбирам някоя дума,мога да кажа още някоя такава,обаче съм далеч от тези,дето могат да се нарекат знаещи.
Та и моята бродерия ме ужаси-чак на шестото цветле си спомних че прекарвам иглата по един друг начин за да не се получава един излишен конец,който много ме дразнеше!
Както и да е-получи се нежно и единствено-дъщерите ми ще са доволни!

















Хубав ден на всички,които случайно или нарочно ще отворят моята страничка!

5 коментара:

Анонимен каза...

Напразни са ти били притесненията, миличка, много ефектно е станало блузленцето. Точно това не мога да правя, сещам се как става горе-долу,ама няма да го догодя. Дъщерите ти с право се гордеят с такава креативна майка и наистина си като шилото в торбата, ама така ме радваш.

Теа каза...

Страхотна се е получила блузката! Обожавам подобряването и индивидуалния почерк в дрехите, а тук ти се е получило просто супер. За английския ти прощавам, обаче бродирането не го забравяй!:)

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ви ,момичета!Радвам се когато можещи хора се изказват така ласкаво,дори да е само от учтивост.Все пак е внимание.От детската градина си доукрасявам дрехите,все не ме търпи да са ей така,без нищо!
Теа,миличка обещавам да не забравям повече!Но то май е като карането на колело-след няколко завъртания на педалите и се сетил как става/хи хи/
Бъдете ми здрави!Обичам ви!

Анонимен каза...

Как така ми прочете мислите - това за колелото щях да го напиша при коментара, ама ми стана смешно за шилото в торбата и докато се усетя коментара вече отиде в графата, а два не може на един път. Всяко умение е автоматизиран навик и няма как да се забрави. Както с колелото. За английския не се притеснявай - аз преди две години стигнах до самия Китай без ЕДНА ДУМА да знам, не е за гордост това, но те успокоявам. Е.... английски и други езици трябва да се знаят защото времената са такива. Просто вече това е необходимост.

Юлияна Неделчева каза...

Обещавам си,когато успея да се реализирам добре на новата работа и да я съвместя с хобито си-ще се захвана малко и с английския!Отдавна му се каня!!!!!!А ти какво прави в Китай??????????

Публикуване на коментар