CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

четвъртък, 5 май 2011 г.

Морски свят

Морският свят е следващото джобарниче в моите планове.Искаше ми се да направя нещо и за момченце,макар че вече ви казах,че моят свят е момичешки и ми е доста трудно да погледна откъм момчешката страна на живота....
Комбинацията от която направих джобарничето е една моя много любима комбинация-бяло, тъмно сиьо,червено във всякакви форми.Много ми е морско,капитанско някак си ми звучи.Отдавна се точа на тези платчета и с голямо удоволствие направих това,като имам идея да прерасне по-голям комплект.Иска ми се да направя и одеалце и калъфка и още нещичко...ама знае ли човек накъде ще духне вятъра????А тук,по Дунава,ветрове не липсват!За ветровете в главата ми да не говорим.....

Ето и морското ми приключение:
















Навън отново е мрачно ,но аз ви пожелавам да се пренесете в моя Морски свят и да помечтаете за море,звезди,вълни,пясъци и дюни и влюбени сърца....Прекрасен ден!

4 коментара:

Анонимен каза...

Е, Юлиянче, сети се да правиш джобарничета за Момченца едва сега - а синът ми след 8 дни прави 34 години.Хи, хи. Но ще зарадваш друг юнак. Защо мисля, че люспичките на рибката са в друга посока, но няма значение. И Много внимавай с ветровете в главата - не е безобидна тази работа, затова хората казват - "да не те завее вятърът " Абе и да те отвее, да е в същата посока - шиене. Идеята за комплект е много добра и я осъществи. Ще стане оригинален подарък.

Анонимен каза...

И тук ми няма коментара от снощи. Уж добре се справям, но явно не е така.
Писах ти Юле, че едва сега, когато синът ми навършва вече 33 и започва 34 г - на 20 -ти май - ти се сети вече да правиш мъжки джобарничета. Хи, хи. А както си замислила комплект, ще е много оригинален.
На рибока люспичките ми се струва, че са с друга посока
Внимавай с ветровете!!!!!

Юлияна Неделчева каза...

Танчееее,като е голямо синчето,ще го направим за внучето бе мила!А пък люспите май наистина не са натам,ама кво ти пука?нали и без друго ги чистим като го ядем щарана??!!

Анонимен каза...

От твоите уста , в Божиите уши - за сега маминият хич и не споменава нещо такова, само казва - Бъди спокойна, не се притеснявай и аз трая. Поне да ми направят едно бебе , а те да си трошат главите, както казват хората - хи,хи.
За люспите си права, слагай си ги както искаш на кестерме, защото много мразя да ги чистя, но има и едни чалъм - натискаш главата с една вилица, да не мърда рибата и започваш.Гадна работа.

Публикуване на коментар