CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

четвъртък, 19 май 2011 г.

Калъфка с цветя

Дано успея да публикувам това от първия път!!!!
Нета нещо си прави шеги с мен и допринася за и без това измамното ми положение!
Опитах в предната публикация да споделя проблемите си,да се обясня защо ме няма толкова дълго...
Искаше ми да вярвам че има хора на които липсвам и затова опитах да обясня.Обаче всичко това вече е минало-не можеш да споделяш едно и също сякаш декламираш стихотворение няколко пъти.
Искам да ви покажа каква калъфка уших днес.Нищо особено  не е,но стана толкова свежа и весела,че много и се радвам!Лицевата част на калъфката е подплатена с наичена вата за да могат тегелите на дръжките и листенцата да образуват някакъв обем.
Самите цветя са направени от ленти плат по метода на усукване и подгъване.
Само преди два дни се научих да правя тези цветя и реших да ги използвам за нещо...
Желая ви една прекрасна майска вечер и много хубави емоции!

3 коментара:

Анонимен каза...

Ха да видим кой ще посмее да се облегне или недай боже, да седне на тази красота!

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ти,миличка!Само да си я купи някой....пък да си решава дали ще я гледа или ползва!!!!

Анонимен каза...

Юле, извикай човек, разбиращ и виж дали няма вируси - виж ме сега- не стига че на тема компютър съм гола вода, ама и съвети давам.
Ще се намери човек за възглавничката, бъди сигурна, но няма да смее да я пипне. Винаги се чудя , че човек влага душата си при направата на такива красоти и след това трябва да се сбогува с тях, имам в предвид, когато са за продажба, защото всяка една от тях е като твоя рожба. Бих искала да знам в чии ръце отиват нещата ми, защото преди години когато подарих едно детско шалте цялото с апликации и като отидох - бебето по голо дупе върху него и му сменят памперса - щях да припадна. С кеф го подарих и пак бих сторила същото, ама кожгато си правил нещо точно една седмица и ялата ти къща е била наопаки в парцали, в същото време мъжа ти в болнични - лежи на кушетката и се дразни от тях, машината на средата в кухнята.... нямам думи. Но при тебе няма да е така, нещата ще се купуват от хора, знаещи какво искат . Успех!!!

Публикуване на коментар