CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

вторник, 3 май 2011 г.

Слънчогледи

След като вече направих не помня точно колко цветя в кашпи и все пак се оказаха недостатъчни,днес реших че ще правя Слънчогледи!Отдавна ми се искаше да ги опитам и мисля че ми се получиха....Направих ги в два различни цвята .По-различното са буболечките дето им сложих-ръчно направени калинка и пчеличка от плат!Станаха толкова сладурести,че дъщерите ми като ги видяха веднага си "поръчаха" такива за в косите или за окачване на блузка....Хе хе -вече и буболечки ще правя!
Слънчогледите са в керамични саксии,някак по-изчистени и семпли и в същото време някак земни....заради глината ,може би...
Определено не обичам да се повтарям и ми е много драго всеки път да си измислям нови историйки за правене.Какво ли ще е новото ми хрумване?!
Засега ви показвам Слънчогледите,а после,после -ще видим....
















Прятна вечер ви желая и помечтайте за времето,когато Слънчогледите ще обърнат усмихнатите си личица към слънцето и ще подканят към приключения.....!

2 коментара:

Анонимен каза...

Както ми казваше една приятелка (Христина) - стига си цъкала, ами се хвани на работа. ето пак ще цъкам. Радвам се, че озапти онази лудетина - твоята муза и сега си седи кротко по цял ден с теб. Дръж я изкъсо, защото е имало защо!!!

Юлияна Неделчева каза...

Хванала съм я Танче и не смятам да я изпускам от поглед!Само да не реши че пак иска почивка....

Публикуване на коментар