CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

четвъртък, 27 януари 2011 г.

Анюта-гостенче от Украйна

Анюта се роди още миналата събота,но домашните задължения и шестнайсетгодишната ми дъщеря(за която копютъра с свещено място!) не ми дадоха възможност да ви запозная с нея!
Преди няколко дни ших олекотена завивика и чаршафи за приятеля на голямата ми дъщеря.Платчето,което остана от завивиката сякаш ми шептеше:идеално съм за рокля....Сетих се че имам и една прекрасна червена дантела ,плетена на една кука от свекърва ми и това беше достатъчно да започна новата кукла.Пък и без друго си бях наумила следаващата Тилда да е червенокоса,та всичко се връзваше.Започнах с огромен ентусиазъм и така я и завърших.Ето я и нея:



И понеже все още е зима, не можех да я оставя да студува,та затова и спретнах и жилетчица:
















Когато я видя готова,мъжът ми каза,че много му приличала на рускиня.На другия ден я занесох на колежките да я видят и те решиха същото.Имам колежка,рускиня,която веднага я кръсти -Анюта!
Аз пък реших,че не е точно от Русия и затова си я нарекох-гостенчето от Украйна!
Все пак е поредната ми рожба и ме кара да се усмихвам като я погледна.Усмихнете се и вие!Не се знае чие сърце ще стопли вашата усмивка!

1 коментара:

Анна каза...

Ехеееей! Тя не само моя сънародница, а още и носи име като мое!))))) Много е хубава! И рокля, и жилетка много отиват на нея! Браво!
Ааа, сетих се, че ако тя е от Украйна, значи името звучи Ганна! ))))

Публикуване на коментар