CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

четвъртък, 27 януари 2011 г.

В опит за въвеждане на ред.........

От вече една година се занимавам с кръпкосване и събиране на парченца.Представяте ли си колко парцалки всякакви други нещица съм събрала за това време?!Прерових гардеробите на мама(там платовете се оказаха много по качествени от сегашното производство) ,обикалях магазините да купувам.Колежките ми(работя в ателие за производство на бутикови облекла от естествена кожа,но всички колежки шият и у дома!), ми дадоха всякакви парченца оставали им от шиенето.И така се сдобих с моите много "парченца".Все работех,осъществявах поредната идея,ровичках се из парченцата с идеята един ден да сложа ред и при тях,но този ден все не идваше......До днес!
Реших твърдо-няма да започна нищо новичко докато не сложа в ред "парченцата" си!Може би е дошло време и с живота си да направя така-да преосмисля "парченцата "му и да ги подредя в красив пъзел,а може би той вече е такъв....?!
Както и да е-всичко това ще разбера може би след години!А сега ето как изглеждах до преди час:



Замаях се-дори не подозирах колко "боклуци" имам,както би ги нарекъл мъжа ми!Добре че го нямаше докато се ровех в "парченцата"






Имаше момент,в който ми се искаше да се откажа и да натикам всичко обратно!Живея в малко жилище-42 кв.м.Стаята,която мислужи и за ателие! е моя спалня,дневна и ми е особено трудно да намеря място за всичко,което искам да побера в нея.Та тя е само 2.50/3.50 м.!Обаче успях!
Резултата е повече от задоволителен-побрах всичко,като успях дори да го сортирам.
Най-хубавото обаче е ,че в ровенето се родиха и две нови идеи.Тоест приеха почти реален вид,те иначе идеите в главата ми се раждат една след друга,дори не успявам да има обърна достатъчно внимание понякога.Докато обмисля едната,тя дошла друга и предната вече се стопила като мартенски сняг.Май ще трябва да си записвам вече!
Та ето и двете почти готови идейки:


Това ще е Великденски заек!На снимката са трикото(розовичкото) и парцалките,от които ще бъдат дрешките.Нямам търпение да го започна!


А тази комбинация приготвих за евентуално шалте или завивка,както ви харесва......Кога ще му дойде реда обачеееее,никак не се знае.Сега ме е понесла вълната на играчките и великденските щуротии ,та може и да почака.
Усмихнете се-животът,макар и на Парченца е цяло Чудо!

3 коментара:

Анна каза...

А аз нямам търпение да видя вече готови неща! )))Много мили парченца имаш! Ще стане супер!

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ти,Ани!Наистина си много мила!И аз ужасно харесвам твоите неща и с нетърпение чакам всяко твое ново нещенце!Успех ти желая!

Анонимен каза...

Десертът ми за вечерта - любимите ми снимки.Разтоварвам се .Дип е късно, иначе бих извикала мъжО, да види какви неподредени жени има Ха,Ха, ха, а не само да ми прави забележки. но други снимки няма да показвам - само тези.

Публикуване на коментар