CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

вторник, 10 декември 2013 г.

Две момченца и един мъж :))))

Знаете , имам си две момиченца - две принцеси без които животът ми не би бил същия .
Не , няма да се хваля сега с тях - правила съм го много пъти :)))
Сега ще си говорим по женски за мъже . А с мъжете винаги е трудно !
Дори когато става дума за играчки от другия пол , нали ? Поне с мен е така ...
Ще ви покажа мъжките кукли , които ми се наложи да направя като поръчка в магазина . И , колкото и да не знам дори как се изпишва момченце ( няма да забравя момента , в който ми се наложи да го направя с племенника ми - смях ! ) все пак се справих със задачките .
Ще ми е малко трудно да разкажа историите на всяка , заради времето , не заради друго , но поне ще покажа моят вариант на мъжка кукла . Макар че , понятието мъжка връзва ли се с думичката " Кукла " , как  мислите ?


Това бяха ловецът и вълкът , направени като подарък от една майка ( която беше една от първите ми клиентки , а сега е мой мнооооого добър приятел ! ) за синът и , който обожавал във всички приказки да има вълк ! Между другото , към този момент синът вече е студент :))) Това беше мамин сладък подарък с намигване за първото му дипломиране .


После се появи и това сладко момченце - подарък от една леля за племенника и . Беше ми изпратена снимка с молбата куклата да прилича поне малко на детенцето . Всички , които видяха куклата и познаваха детето казаха , че съвсем си приличали :)))Това , последното е жабката - момченце , което направих вчера като коледен подарък за едно момченце влюбено в жабка от реклама ...


Жабката  вече сте я виждали , ноооо - като момиченце , направена за рождения ден на голямото ми момиче , което обожава да колекционира жаби ! Аз вече си чакам внучето от нея , ама тя все още не иска да порастне .
Като всички нас май :)))))
Хубав вторник на всички и не забравяйте детето в себе си - то все още обича куклите ! Без значение " мъжки " или " женски " са :))))

0 коментара:

Публикуване на коментар