CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

петък, 10 февруари 2012 г.

Едни стари дънки и една стара задачка!

Речено-сторено!
Първата задачка от списъка-изпълнена!!!
Тази поръчка дойде доста преди Коледа....от сестра ми!Трябваше по някакъв начин да дам живот на едни стари  ( не толкова де! ) дънки,явно любими....Имаха огромна дупка вляво на ханша

Пропуснах да я снимам преди да я "украся".....
Знаете колко много други задачки имах преди Коледа и никак,ама никак не можах да се добера до точно тази!Е,днес все пак и дойде реда!Ако сте прочели предния ми пост ще знаете защо едва сега се захващам за работа.
Нямам Идея как точно ми дойде Идеята за котките....най-вероятно причината е онова малко същество,наречено коте Макси,което се вмъкна в живота ми тихо и безшумно,но го направи малко по-весел и цветен!Беше доста трудно да се справя с апликациите на място като крачол .Но,както вече се оказа,аз съм била голям инат!Апликирах,боднах няколко ръчни бода за разкош,две копченца за акцент и малката ми дъщеря каза,че е достатъчно за дънки,защото аз несъмнено исках да продължа да украсявам и така можеше да се получи цяла котешка ферма върху все пак малкото местенце на дънките.




 Жалко,че не мога да ви покажа как стоят на собственичката,защото все още не съм ги предала,а пък на мен са ми ужасно голееееми!!!!
Надявам се сестричката ми да е доволна,а аз с чиста съвест се отправям към следващото предизвикателство в списъка ми!!!!



И виновникът за котешката история днес-Макси!Някак естествено тази малка червена възглавничка сърчице си стана неговата възглавничка,а букетът с червената роза беше негово гордо завоевание,макар и подарен на кака му......
Хубаво е-печката бумти,котето мърка.....а аз се занимавам с това,което толкова много обичам!!!

3 коментара:

Анонимен каза...

Приказни! А ако беше поискала мои дънки - щеше да си имаш мегдан за котешката ферма!!!! Аз бих ходила с такива дънки с ръце на д-то, ако някой няма очи, да види!
А не мога да си представя тази възглавничка без Макси отгоре!
Таня

Анонимен каза...

Току-що моята глезла бе изритана при мен, по нейно настояване - метнала ми се е на врата , грее ме и ме подсеща, че трябва да си лягаме - хи, хи!

Юлияна Неделчева каза...

Ох,Танче,пак успя да ме разсмееш-с тази котешка ферма и мястото за нея на твоите дънки........
Тази малка възглавничка си седи декоративна на леглото на каката,но от известно време забелязах,че Макси съвсем не случайно си ляга точно на нея-като човек!
И ....правилно твоята глезла те подсеща-я виж колко е часът!!!!

Публикуване на коментар