CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

петък, 28 октомври 2011 г.

Майката Природа

Приятели ,имам да ви разказвам много,но днес нямам търпение да ви покажа проекта,с който ще участвам в един конкурс.Ето тук можете да видите повече за конкурса.
Относно идеята и изпълнението на проекта нямах никакви колебания-всичко беше решено доста отдавна,само ми трябваше време за да го изпълня....Колебанията ми бяха по заглавието на проекта.Знаех си,че е свързано с природата,но първоначалната ми идея да бъде изцяло и само свързано с есента отпадна,когато видях готовото пано.И така се роди майката Природа!Направих я с цялото желание ,на което съм способна!Направих я с цялото търпение ,на което съм способна!Направих я с цялата си любов!!!!!
Проекта е почти изцяло изпълнен на ръка.Машинни бодове има само при зиг-зага на лицето и единият от шевовете на канта (затварящият също е на ръка!).
Струваше ми повече от дванадесет часа труд ,изключително избодени пръсти и много,много забавление!
Ако моят проект ви е харесал ще ви помоля да го подкрепите с едно " харесва ми" под снимката на адреса,който ви дадох по-горе.
Условията бяха размерите да са не повече от 20/30 см.Всеки от участниците може да участва с до осем проекта.Аз направих първият си,но идеята за втория и следващите вече са почти оформени в главата ми,остава да ги осъществя ........
Нека ви покажа Майката Природа:










За мен тази творба беше радост и забавление!Надявам се да донесе същото и на всички онези,които ще я видят!И да ни накара да се замислим какво губим като не щадим Природата........

4 коментара:

Patchmama каза...

Леле, Юле, прекрасно е! Великолепна идея!!!
Отивам да гласувам :)

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ти,миличка!Не знам дали е приказно,но ми беше истински кеф да го правя!

Анонимен каза...

Като картина на Ботичели! Много оригинално си го измислила като идея - да си начешеш крастата с любимата ти тема - цветята, да се поглезиш малко с ръчно бродиране. Видях я още вчера, но сега пиша тук. Амиииии, колко пъти се връщах да я гледам!!!
Таня

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря,Танче!И аз много си я харесвам.Без значение дали ще спечели или не,важното е че ми донесе много положителни емоции.И наистина ме отгатна-позна за всичко дето си си помислила за мен-за глезенето и цветята и въобще.....

Публикуване на коментар