CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

понеделник, 29 август 2011 г.

Моето сърце и мамините ръце!!!!!

Дааааа,това ,което се появи днес беше плод на моето сърце (неуморно ,търсещо,развълнувано.....) и мамините ръце (сръчни,отрудени,можещи) !
Тези,които следят блога ми знаят,че когато мама ми направи тичниките-топчета за моите цветя от органза беше взето едно решение-някой ден да се появи и колие от такива точета!
И то се появи!Най-любезно мама беше поканена на гости у дома днешния следобед с дрес код -КУКА!Даааа,трябваше да си вземе куката,защото целта на следобедното соаре беше изплитането на доволен брой топчета ииии.....още нещо.Това още нещо беше цвете,което виждах в ума си,но пусто ръцете ми не могат дори да държат едната кука.Ама никак не ми приляга......ми то човек не може да може всичко,нали?!
Мога да си представя всичко,дори къде да бодне с куката за да се получи извивката,но не мога да го направя с ръцете си.И така,под "вещото" ми ръководство мама изплете всичко,което си бях поръчала.Аз сглобявах цветя,пълнех топчета с вата,поднасях кафе и ядки.....абеееее -бях добър компаньон!
Следобеда мина в сладки приказки и приятни занимания и накрая се появи ето това:


















Когато това колие беше замислено,идеята беше да е за децата ми.Не че в къщи подобни дрънкулки не са общи.......Все пак сме три жени един размер.............!
И тъй като нито едната от дъщерите ми не пожела да ми позира да демонстрирам как седи новата ми приумица,наложи се аз да се снимам (ужас!!!).










Иначе,и двете госпожици го харесаха и казаха,че с удоволствие биха си го сложили.Е-това се искаше!
Доволна съм-един ден прекаран с мама и едно колие,вплело моето сърце и мамините ръце............


2 коментара:

Анонимен каза...

Охо - каква мацка! Като абитуриентка си, Юле. До дъщеричките си ще си като тяхна сестра. Колиенцето е семпло, топло и си пасва страхотно и на двата тоалета. Току-що изгледах един филм с Дженифър Лопес и Ралф Файнс. Моите уважения към мадамата. Бива я, обаче твойта нежна като статуетка фигурка е супер. На нея й е много голямо д-то - хи, хи.( аз пък къде съм тръгнала да се подигравам)

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ти,Танче!И да-до дъщерите си изглеждам като тяхна по-малка сестра......само че отзад,че са по -височки от мен!Но в лицееее.....там вече е ясно кой кой е!!!!Годинките по грижите по тях просто ми личат!Ама здраве да е,а J.L е прекрасна!По-добре да имах нейната красота ,пък била тя и с голямо Д.за таланта да не говорим.....

Публикуване на коментар