CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

петък, 26 август 2011 г.

Село Ябълково

Село Ябълково е най-малкото село,което някога сте виждали!
То е толкова мъничко,че може да се побере в длан!
Село Ябълково е най-вълшебното място на света!Там живеят най-красивите и сладкопойни птички на света!Там,сред тучните полянки се гушат най-милите и спретнати къщурки на света!
В Ябълково хората са учтиви,усмихнати,ведри и много работливи!Грижат се за животните,които отглеждат с много,много любов!Поддържат прекрасни градинки с цветя,отглеждат най-сочните зеленчуци!
Но най-хубавото нещо в Ябълково са неговите градини с ябълкови дървета!Гордостта на Ябълково са прелестните ябълки,които хората тук всяка есен събират с песни и весела глъчка.
Когато този момент от годината настъпи в селото е истински празник-и малки ,и големи -всички са в градините и усърдно се трудят за да приберат поредната златна реколта от ябълки.
От ябълките ябълковци приготвят най-вкусното кехлибарено сладко на света!Наливат най-ароматното вино на света!Правят най-чудесните сушенки на света!Кичат домове и дворове с ябълки и така благодарят за щастието,което им е дадено от Бог -да живеят на най-прекрасното местенце на света-Ябълково!!!!!
А иначе........иначе  Ябълково е едно съвсем мъничко селце-такова,което може да се побере в длан................................











































Вече разбрахте,нали?Село Ябълково се намира .....................в чантата ми!
Поредната ми приумица-торбичка за пазаруване-удобна,цветна ,малка,готова винаги да се притече на помощ,когато си решил инцидентно да си напазаруваш.Вярно другарче,което иначе кротко си лежи на дъното на дамската ти чанта.

Мисля,че всяка уважаваща себе си домакиня трябва да си има по едно село Ябълково в чантата-готово винаги да помогне!

0 коментара:

Публикуване на коментар