CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

събота, 27 август 2011 г.

Поли и Доли

Поли и Доли се появиха толкова неочаквано в живота ми,колкото и неочаквано изчезнаха после.......
Бяха като падаща звезда,която те омагьосва с полета си и остава красив спомен в ума ти.Те са две много мили овчици-сестрици,които бяха направени ама буквално на един дъх и от доволно малко парче плат.
Преди два дни бях помолена от голямата ми дъщеря (двете ми щерки вече никак не се притесняват да ме засипват с разнообразни поръчки......) да направя легълце заааааа.......малко коте!Нейна приятелка започнала да си го прави,но детето се изумило,когато видяло бодовете и начина ,по който го прави.Любезно предложила "мама да ти го направи,че да стане като хората.....!"
Е,нямаше как-и легълце за коте трябваше да ушия,макар никога преди да не съм го правила.Не че е кой знае каква философия,но все пак си иска известна доза мислене и търпение!
Ноооо....получи се!Стана много мило и мекичко легленце за малката Ая (така се казва мъничето).








А ето я и малката Ая,доволно излегната в новото легленце.........Снимката ми беше изпратена като MMS........



От плата за легленцето ми остана парче с размери 40/10 !!! Веднага беше решено,че този мек,хавлиен плат е много подходящ за очици и беше прибран,естествено!
Не ме търпя дълго обаче да отлежава и да чака реда си......Още на другия ден беше използван.
Работя в търговски център ((така наречения МОЛ) на Силистра.Когато съм втора смяна обикновено избягвам да се захващам с проекти,защото знам,че няма да мога да ги довърша,а това няма да ми даде мира!Вчера ,обаче прецених,че имам достатъчно време да спретна моите овчици-нямах търпение да използвам парчето плат!Отдавна имах мечта да ги направя,но все не намирах подходящ плат.
Поли и Доли са направени изцяло на ръка-дори не си направих труда да извадя машината заради няколко тегела!


Парчето хавлиен плат беше използано до милиметър!


МОЛ-ът на Силистра се намира до прекрасния ни Дунавски парк,който обещавам някой ден да ви покажа!Когато тръгнах за работа реших да взема двете овчици ,да ги поразходя малко.......
Направих им няколко снимки в парка...............








Поли и Доли са много мили и кротки животинки,които нямаха нищо против моята "зелена " фотосесия.Нямаха нищо против и когато сестра ми и дъщеря,които като  ги видяха веднага си ги заплюха и разделиха!Дори не можах да протестирам!Реплики от рода на : "Искам яяяяяяя!"....."Много са хубавиииииии!"......"Страхотни сааааа!"  ме обезоръжиха и моите две хавлиени създания бързо ,бързичко си намериха нови стопанки.Те толкова им се радваха,че сърце не ми даде да им откажа......Поне знам,че са при някого,който истински им се радва и се забавлява от присъствието им в живота си!
Затова и ви казвам,че Поли и Доли се появиха и изчезнаха неочаквано и бързо......като падаща звезда!
Пожелавам на всеки от вас много и красиви падащи звезди-мигове прекрасни и незабравими!









2 коментара:

Unknown каза...

дамммм склонна съм да се съглася със сестра ти и дъщеря (й или ти не разбрах, ма... няма значение) Супер са! и мен хавлиеният плат ме вдъхновява, но ти си се справила просто... разкошно!

Юлияна Неделчева каза...

Даааа,видях,че съм изтървала ми-то,за дъщеря ми иде реч!Благодаря ти,Кетка!Ама искам още хавлия а пък при нас това си е проблем.......

Публикуване на коментар