CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

събота, 7 януари 2012 г.

Новата къща

Ооооо,да не ви подвежда заглавието-нова къща си нямам!Даже и стара си нямам.....Домът,в който живеем все още принадлежи на родителите на мъжа ми и дори не се знае дали един ден ще наш!
Нищо,че направихме куп ремонти и изплатихме маса кредити.........Досадна тема...
Много ми се искаше да се похваля с новият дом на моето местенце в интернет-моят блог!
Обликът,който придобиха моите " Парченца "  ми е тооооолкова на сърце!Та това съм Аз-парченца от емоции като любов,тъга,радост,бурни страсти,страхове,мечти,парченца всякакви-шарени и едноцветни,понякога и черно-бели......Парченца!
Преди година, по моя молба големият ми племенник Павел създаде за мен това малко късче .Вече цяла година ми помага да го обновяваме и правим едно приятно място за отмора и (надявам се!) наслада за очите и душата.
Днес намерихме (благодаря за търпението,лелиното! ) може би перфектната визия за блога.Или поне тази,която описва мен.......
Музиката....???Елтън Джон и " Царят лъв" бяха избрани май заради Макси......
Мъжът ми все повтаря,че ще прави от този мъник -Лъв!И даже всички го наричаме Лъвчо понякога.
На 16.01.2011 година беше първата публикация в блога.
Много ми се иска да отбележа този ден рожден както му е реда - с подаръци!
Този път обаче ще обявя Конфетката само за посестрими ,или по-точно-за кръпкодишащи!
И не за друго,а защото ми се иска подаръците да бъдат не само готово изделие,а и още куп други чудесийки,които биха зарадвали всяка творяща душа.
Мили момичета,ще се радвам ако заедно отпразнуваме този рожден ден и се включите в играта.
Нужно е само да оставите някакъв коментар под която и да е публикация,като ясно заявите желание за участие.Победителката ще бъде изтеглена на съвсем случаен принцип,а наградите -тях ще видим по-късно!
И накрая- малко котешки емоции за развлечние:


Да си измия ли зъбите в тяхната мивка....?????


Аааааа не! По-добре сам да си се измия!


 Майкоооо-колко вкусна закускаааааа!!!



Не докосвай храната ми.......сссссс!!!!


Боже,колко е уморително да си котка......ядене,миене.....я да гушна Мечо и да подремна.....Мърррр

Лека и спокойна снежна вечер на всички!И дано зимата " не ви е изнендала " отново!

9 коментара:

uadjet каза...

Чудесна идея! Включвам се! С голямо удоволствие ще споделя празника ти.Ииии,за да не пропусна деня,от сега предварително ти поднасям най-добрите си пожелания!Нека блогът се развие в голяяяяям,печеливш сайт:))))))

Анонимен каза...

Досега се лутах да намеря кой беше победителя в предишната ти лотария, но от началото на декември ги няма постовете, или аз съм галфон и не мога да се ориентирам. Защото имах чувството, че спечели някаква мацка, за коята лично аз не зная нищо, дали е от Нашите - имам впредвид, че има доста особи, които само дебнат по блоговете и се включват в такива игри и най-интересното, някои са късметлии, без да си мърдат за друго пръста. Даже при обявяването ти на първата лотария се помайтапих за Макс, че се подмазвам и следващия от hrisi 62 беше като намек към мен - без подмазване, а самата нея не съм я срещала из твоето пространство, или може би един път - няма значение. По-честно ще е тези игри да са само за кръпкостващи - правилно си решила.
А симпатягата много добре се връзва със сините плочки. И.. горкият, каквото и да прави - няма кренвирш! Не е хубаво само купешка храна, трябва да му вариш разни дреболийки - не е иначе добре за бъбреците.Цункай го сега под опашлето.
Таня

Анонимен каза...

Каква съм патка - Новата "дрешка" на блога е страхотна.Подкрепям Пепа - да се развие в голяяяям сайт!
пак аз

Patchmama каза...

Суперска ти е новата виртуална къща, Юлка! Такава една слънчева, като теб :)) Голямо браво и на лелиното :))

Ако ме включваш в групата на "наш'те", запиши ме за конфетката, моля :))

Желая ти всичко най-хубаво през новата година!

Анонимен каза...

Юлке, най- много ти се възхищавам за желанието и емоцията, с която правиш нещата и за финия усет към кръпчиците, както и за огромнята любов, с която е обсипано всичко това!Подкрепям с две ръце и бих искала да ме включиш в групата на кръпкосващите , но най - вече бих се радвала да съм в групата на приятелите ти! Заради слънцето около теб! Успех!
Емилия

Юлияна Неделчева каза...

Мила ми Емка!
Ще отговоря първо на теб-всички вие от Пачуърк бг сте ми най-добрите виртуални приятели!Всеки път ,когато отворя Фейсбука си,първото нещо ,което правя е да проверя какво става в групата....все едно да видя как е семейството ми!Някои хора са ми особено скъпи!!!!Много ти благодаря за милите думи-топлиш душата ми!
Пепи,на теб също много благодаря!Дали ще стане голям сайт не знам,но се радвам че имам едно много мое си местенце и дори и само това да си остане,аз няма да спра да творя,защото това ме зарежда.
Бубчееее,ама разбира се че си от наште!И как иначе!!!!Благодаря ти за "слънчевите " думи!
Танчето-тя за десерт!
Мила ми ,Танче!На почти 44 години ,аз все още вярвам,че хората са искрени и открити като мен.....Не че не съм се убеждавала в обратното,но не мога да се променя!Такъв е бил импулса ми тогава-така съм го направила.Аз и без друго твърде често действам импулсивно......
Не съжалявам-така е трябвало!
Сега обаче наистина ми се искаше да е само за кръпкосващи-точно заради подаръците.Бих се радвала да видя нещо,подарено от мен ,включено в нечия творба.А с твоето желание ще се съобразя ( хи хи хи) ,ако слуайно ти спечелиш-няма да ти пращам материали,няма да те мъча.Ще измисля нещо,специално за теб!
Целувки и гуш за всички!!!!!
/Кога ли ще го направя наяве?/

Rumi каза...

страхотна е тази къща! Завиждам ти на ентусиазма да я подреждаш и киприш.

лайза каза...

Харесва ми "новата" къща :)Много красоти да показваш и за напред!
И ако съм от "посестримите" ти с удоволствие се включвам :)

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря,Руми!Слава богу,в тези труди времена поне ентусиазма не ме напуска.....тогава,когото понякоога ти се струва,че целият свят е срещу теб...
Мина,това си ти ,нали-Лайза,дано не бъркам,трудно помня имена.Благодаря и на теб!
Задължително сте в списъка!!!!Успех!

Публикуване на коментар