CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

четвъртък, 13 октомври 2011 г.

Да получаваш е прекраснооооооо!!!!!!

Даааа,оказа се че да получаваш е също тъй прекрасно,както и да да даваш!
Винаги съм си мислела,че съм щастливка,защото много обичам да давам.......Да виждам радостта в очите на хората,получили нещо от мен е двойна радост за мен!Всички,които ме познават,знаят че много обичам да се раздавам.
Днес обаче,установих (за пореден път де!) ,че много ми харесва и да получавам.И ако все още се чудите за какво говоря,веднага ще ви кажа-днес получих моят куилт от размяната на Пачуърк бг на тема Есен!!!!!
Вчера след работа намерих на отскоро заключеният ни,европейски вход стикер за посещение от куриерска служба.Първата ми мисъл беше,че това е бил моят подарък и съм се разминала с него.И тъй като вече беше късно да ходя до там,отложих това за другия ден.
Днес сутринта обаче,още неизпила кафето и по домофона се звънна-куриерската служба!!!!!
Служителят сякаш знаеше за моето нетърпение и изкачи петте етажа (кооперацията няма асансьор!!!) за отрицателно време!Даже не се и оплака-повечето го правят,защото не са свикнали да ходят пеш по стълбите.
Моето тайнствено другарче се оказа Борянка!!!!!
Това,че не знаеш от кого ще получиш е прекрасно!Отворих пакета с огромно вълнение-за пръв път щях да видя куилт,шит от някой друг!За пръв път щях да получа нещо,шито специално за мен!
Мъжът ми беше до мен в този момент и видимо се заинтригува....
Аз,естествено бях прехласната от видяното!Пипах го,оглеждах го,изучавах го-сякаш държах някакво съкровище в ръцете си!Ама то си е и такова де-едно малко бижу!
Дали да не ви покажа вече?
Хайде,насладете се и вие на моя кукленски куилт:

 
Прелестен е,нали!?


 Аранжиран веднага ........

 Уникално е,наистина!!!!

  Боре,ето така ще краси масата ми и ще допълва есенната атмосфера у дома.Благодаря ти ,мила,че направи деня ми красив!Благодаря ти,че си направила този малък кукленски куилт за мен с много обич и то си личи!Вече ще имам у дома си една частичка от това прекрасно сдружение и още повече ще се гордея,че съм част от нещо голямо!Благодаря!Целувам те!

А това са едни хартиени цветя,които си купих днес от едно от онези мили малки магазинчета,дето можеш да намериш всичко каквото се сетиш.......Може би много скоро някоя кукла или друга играчка ще бъде окичена с тях......?!
Желая на всички ви много здраве и любов!И ако имате в повече любов-дайте и на другите!Света се нуждае от много ,много обич!!!!!

2 коментара:

Patchmama каза...

Хихихихи, едвам се устисках толкова време да не се издам, че ще шия за теб :)) За първи път се включвам в подобна игра-размяна и съм голяма късметлийка, че не само си познавам добре тайнственото другарче, ами си го и харесвам много :)) Сума ти време мислих проекта, после 100 пъти сменях идеята, после пък избирах парченцата, голяма суетня беше! Искаше ми се да е нещо топло като цветове, да има акценти (дантелки, копче) и да включа и малко ръчен шев (тиквата и пилето са апликирани на ръка). Желая ти да ти носи топлина, любов и уют в душата!

Юлияна Неделчева каза...

Боре,и аз за пръв път се включих,но никак не съжалявам и смятам да продължавам-ужасно е приятно и да пращаш и да получаваш!
Твоята чудесийка ще си ми стои на масата и винаги ще ми напомня за теб!Пак=Благодаря,мила!

Публикуване на коментар