CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

вторник, 4 октомври 2011 г.

Плашилото и тиквите

Моето другарче от размяната (Жени!) вече си получи нещицата и спокойно мога да ги споделя и  с другите си приятели,които нямат търпение да ги видят-има поне един такъв.........
Не знам доколко съм се справила успешно с изпълнението на задачата,но знам,че вложих цялото си сърце в изработването на куилта и другите съпътстващи го нещица!
Не искам да съм перфектна!Искам да дарявам радост!И ако съм успяла,то значи си е струвало мисленето по нощите и притесненията.
Направих всичко с много настроение,което надявам се си личи в куилта.Обичам есента и дано съм успяла да пресъздам любовта си!
Няма какво да разказвам толкова.....по-добре ще е да ви покажа:




















Беше ми много,много приятно докато правех всичко това!
Сега остава и аз да получа своето юрганче от размяната.Не знам кое е другото ми другарче,но се вълнувам ........Има още доста време-срока беше до 31.10 ,но мен нали не ме търпи та затова си изпратих моето нещенце!
Непременно ще ви покажа и какво съм получила!
А дотогава-радвайте се на прекрасната есен,наслаждавайте се на окъснялото лято и на всичко,което докосва сърцето ви по един или друг начин!

3 коментара:

Анонимен каза...

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ - толкова тиквено, есенно, листопадно и весело шалтенце. Жени е голяма късметлийка. А красавеца с рошавата коса има пълното основание да седи там и да пази тези невероятни красоти. Тикветата са вълшебни с всичките си аксесоари - листенца, цветенца и разбира се накъде без калинка-малинка.... Нямам думи. Тази Женя - а,а, - тук има нещо нагласено - майтап бе, Уили!

Анонимен каза...

И плашилото не е никакво плашило, ами си е много готино създание с тези уникални кръпки. Тази Женя - невероятна късметлийка - не спирам да мисля по въпроса. Хи, хи! Таня

Юлияна Неделчева каза...

Танечка,мила,знаеш че няма нищо нагласено,така се е случило.....Много ти благодаря за милите думи-май си единствената ( и тук,и "там"),но пък толкова ме радваш!Благодаря ти!

Публикуване на коментар