CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

неделя, 18 октомври 2015 г.

Игрите на късмета и един коледен ангел

Рядко се мяркам тук напоследък :)))
Също толкова рядко , че и повече , играя от тези игри - на късмета . Случва се на няколко месеца веднъж да си купя билетче , не печеля , губя вяра и до там . Вярвам в другия си късмет - този , който сама творя ! Мъжа ми и голямата ми дъщеря доста по - честичко от мен посягат към " вълшебните " билетчета :))) Какво пък - може да спечелят , а тогава и аз да се " облажа " :)))
Понякога запазвам изтритите вече , непечеливши билети , които по - късно да ползвам за кройки . Просто картончето е добро за тази цел :)))
Вчера , след като изпълних поредната поръчка и започнах да разчиствам масата ( нещо , което задължително правя след всяка приключена работа ) идея нямам откъде изпадна едно такова билетче . И както знаете случайни неща няма - от дни ми се въртяха в главата едни ангелчета и това картонче беше старта , от който имах нужда . Веднага беше нарисувана малка кукличка :


После , много , много бързичко се появи и самата кукличка . Мъничка е - една човешка длан , което казано по друг начин са си 16 - 17 см. :)))

Идеята беше това да са коледни ангелчета , които да са толкова малки , че да могат спокойно да бъдат окачени на елхата . Е , мисля че се получи !
Малко след като кукличката беше готова куриер донесе поредната пратка с поръчаните от мен нещица :

Вече си имах и материал за косичката и ! А с дървените топчета надявам се съвсем скоро да мога направя това , което съм си наумила :)))
Ето я и нея - първият коледен ангел за тази година :Много нежно и много ефирно ангелче стана ! Радвам му се от сърце също като някое дете :)))
И си взех малко работа за в къщи за неделния ден - куките и преждата . За да им топличко на моите ангелчета ще им трябват шалчета ...
И така - старта на Коледната работилничка във Фантазия е даден съвсем подобаващо - ангелче в бяло предизвести това :))))
Аз отивам да изплета една дузина шалчета , а на вас желая една прекрасна , уютна неделя !

0 коментара:

Публикуване на коментар