CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

понеделник, 22 април 2013 г.

Едни мънички птички и една новина

Добро утро с пожелание за спорна , спокойна и красива седмица !
Нали знаете онази приказка " Едно птиченце ми каза ... " ? Е , моите са няколко птиченца ( повече от дузина ) и наистина искат да ви кажат нещо .
А то е , че една мечта вече се сбъдва . Моята мечта за Моето си местенце !
Разказвала съм ви за него , по - скоро за мечтата си . Много пъти , някак между другото съм споменавала " Ако ... " . Вече не е Ако , вече е " Ще "
Правя го ! И ако ви се струва , че напоследък нещо доста честичко отсъствам , то е защото съм твърде заета с правенето на магазинчето . Иска ми се да изглежда така , както много дълго време го виждах в мечтите си . Дали ще успея ... само времето ще покаже ,
Надявам се това да е много , много скоро !
А сега нека все пак видите приносителите на новината :


Идеята не е моя , видях я в нета и направо се влюбих !




Само ме е яд , че тези иначе толкова сладки птиченца явно никак не са фотогенични . Или пък , аз просто не ги снимах в най - добрата им светлина :))) Жалко за прекрасния ден , в който направих снимките ...











Благодаря на всички минали от тук и оставили положителната си енергия !
Благодаря за това , че помогнахте да повярвам , че мечтите се случват !

11 коментара:

Под Гъбката каза...

Юли,от сърце се радвам за "твоето" местенце!Пожелавам ти много, много успехи!Ти ги заслужаваш!Правиш невероятни неща, а от блога ти лъха толкова хубава енергия, че се чуствам уютно и забравям за ежедневието!Сугурна съм че ще пренесеш това вълшебство и във магазинчето си!УСПЕХ! И да ни го покажеш като стане готово!

district2 каза...

Страхотни са, страхотно изпълнение! Много са си фотогенични даже! Харесват ми!

Стефка каза...

Юлка, отсъствай колкото трябва! Ако не се лъжа около 45 дни преди майчинството :) се излиза в заслужен отпуск. Чакаме твоето пъстро кътче с красоти! Усмивки!

Анонимен каза...

Оранжевото е мое и ще си го взема на откриването на работилничката.Чакам я с нетърпение.Валя

Елица каза...

Прекрасни са! Успехи с начинанието :)

Анонимен каза...

Това се казва добра новина!!! Радвам се с цялото си сърце, че успя да сбъднеш една своя мечта, ти го заслужаваш, повече от всички, които познавам:)! Успех, Юле!!!
Мими Вали от ФБ ;)

Юлияна Неделчева каза...

Мили приятели ( обръщението не е само проформа - когато някой е толкова близо до теб , когато съпреживява с теб , то той наистина ти е приятел ! ) , безкрайно ви благодаря за всичко !
Че ви има , че вярвате в мен и че сте толкова мили ! Благодаря ви за топлите и мили пожелания , които ме просълзяват даже !
Бъдете живи и здрави !
Обещавам да ви разкажа и покажа най - подробно всичко !
Обичам ви !

INA каза...

Браво за смелостта, за поетия риск и за вярата, че мечтите могат да се сбъдват дори и тук в България :)
Нова съм сред вас, но всички така ме заредихте с желание и ентусиазъм, че сега не мога да спра... А хора като теб доказват, че стига да искаш нещо силно, то се случва! Успех и скоро да има снимки от откриването! :)

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ти , Ина и добре дошла сред нас !
Прекрасно е да твориш , нали ? :)))))
Обещавам мноооооого снимки !

Korneliya Haralanova каза...

Здравей Юлияна :-). Не се познаваме лично, дори не се познаваме и виртуално или може би аз те познавам виртуално, но от съвсем скоро :-). Попаднах на блога ти преди известно време търсейки платове за пачуър. Сред многото фотоси, които ми излязоха в търсачката погледът ми спря на една сладка снимка с платове на точици и реших да видя накъде ще ме отведе. Тогава за пръв път видях блога ти. Прочетох публикацията ти в, която споделяше за мечтата си, да си имаш малко крафт магазинче и ми стана много мило, защото и през моя ум, често като пеперуди пърхат едни сладки мисли, че може би някой ден ... някой ден и аз може би ще си имам такова. Стана ми мило и по друга причина, но още няма да казвам каква. Близо до мястото, където съм израснала (къщата на моите родители)има няколко мънички сгушени магазинчета и всеки път, когато минавам от там казвам на дъщеря ми, че са страхотни точно за подобно крафт местенце ;-). Днес минавайки за пореден път една от витрините на тези малки магазинчето ми се усмихна с най-широката усмивка, която може да има :-). На нея се виждаха едни прекрасни парцалени кукли, страхотно декорирани стари мебели, машина, платове ... Вътре все още нямаше никой, но толкова красиви неща се виждаха от витрината, че страшно ми се прииска да вляза :-). Вървейки към къщи имах усещането, че мечтата на една дама, на чиито блог попаднах преди време май е станала реалност. Сега вече се досещаш, че едната причина, която ме накара да се усмихна на блога ти е, че сме от един и същи град.
Искам да ти кажа, че магазинчето ти изглежда повече от разкошно и нямам търпение да го разгледам. От все сърце ти пожелавам успех!Нашия мъничък град има нужда от такива слънчеви, изпълнени с топлина местенца.

Юлияна Неделчева каза...

Здравей , Корнелия !
Благодаря ти за дългия и толкова мил коментар !
А това - с " непознаването " е съвсем поправимо !
Ще се радвам да се запознаем , много !
Очаквам те на 1 ви с с голямо удоволствие !

Публикуване на коментар