CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

понеделник, 15 април 2013 г.

Два подаръка с мое участие :)))

Добро утро и хубава , спокойна нова седмица на всички !
От дни се каня да седна и да ви разкажа за двата лилави подаръка с мое участие .
Единият малко по - малко , другият малко повечко ... И при това отново в лилаво - оказва се , много хора обичат този цвят .
Подаръците са ( или по - скоро бяха , защото вече са подарени ) за шефката на сестра ми и голямата ми дъщеря , които работят заедно . Преди време , за същото това момиче направих моя " Пеперуден свят " като поръчка - подарък за спалнята и, която била в лилави тонове .
Тази година сестра ми , много впечатлена от моето  ново килимче  пред банята , реши да и направи подобно , само че в лилаво - розово - бялата гама . Искахме да е нещо по - различно от моето и точно тук идва и моето участие . Нарисувах фигури върху парчето плат , на което щяха да се зашиват трикотажните лентички , а останалото си го свърши сестра ми . Получи се чудно килимче , на което с удоволствие да сложиш сънените си крака :))))






Е , имах и още мъниииииичко дял в изработването на прекрасното лилаво блаженство , а именно това :




Бях помолена от сестричката ми аз да зашия гумираната подложка на постелката , защото си мислела , че няма да се справи с това . Аз шия , а пък тя се забавлява да ме снима .  Цяла фотосесия ми направила ама няма да ви показвам всички пози , които съм заемала при шиенето :))))
И ако сте забелязали , че съм облечена в лилаво , дори чорапите ми са в лилаво , това по никакъв начин не е нагласено . Просто , сестра ми живее съвсем близичко до нас и си прескочих до тях ей така , по домашному ... тук следва голяма усмивка !
Следващият лилаво - розово - бял подарък беше с доста повечко мое участие . Той беше подарен от моето момиче . Шефката и много харесала моите  Великденски дръвчета  и детето искаше да и подари именно такова , но да е различно , нещо , което да не е виждала . И тогава решихме да го съчетаем с постелката на лелята . Помощта на щерката се състоеше в това да изберем цветовете и точно тя наряза цветчетата , които да ви кажа никак не бяха малко . Милото , искаше и още да помогне , тоест да участва , но точно тогава пистолета ми за топъл силикон , след няколко години вярна служба , най - сетне реши да си даде почивка . Развали се , а беше ден неделя !
Е , останалото свърших аз , но по - важното е , че рожденичката много си е харесала подаръците ! Да е жива и здрава !
Ето и дръвчето :


Най - интересното беше , че щерката беше нарязала  толкова точно цветчетата , без да подозира колко голямо кълбо ще направя , че ми остана точно едно цветле  !








Другото интересно нещо , свързано с този рожден ден беше дрес кодът му !
Гостите на партито трябваше да са в народни носии . Беше направена организацията по снабдяването с такива , като свекърва ми , която пее приказно и участва в разни надпявания , донесе от село всичките си налични тоалети за да си изберат момите . Беше голяма забава събличането и обличането в народните носии и комбинирането на различни варианти . Ето ви и една снимка на гиздавите моми - пременени , натъкмени ... Дори не съм сигурна , че това остана крайният им избор , снимката е щракната набързо и през смех някъде между меренето и докарването  като същински селски моми :)))




Надявам се искрено да съм ви забавлявала с тази рожденденска история.
Ако е така - то нека и останалата част от седмицата ви бъде не по - малко забавна !


2 коментара:

allegri2000 каза...

Юле, много красиви подаръци! Дано и настроението да е така цветно и прекрасно като тях! Ето сега чак разбрах, че имаш сестра, а като гледам как се справя и тя с тези работи и цветенцата от дъщеря ти - направо си е наследствено това при вас!
Поздрави и прегръдки! :)

Юлияна Неделчева каза...

Ех , Верка , не си внимавала в час , милата ми :)))))
Имам си сестричка , по - малка !
Прегръдки и на теб !

Публикуване на коментар