CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Моето кредо :

Обичам да обичам!

събота, 2 февруари 2013 г.

Добре дошла , мъничка Ева !

Привет , малко ангелче родено от любовта !
Така приветствам раждането на един нов живот ...
За първи път ших нещо с толкова много трепет . Колкото и любов да съм влагала досега в нещата си сегашното чувство беше някак по особено . Различно .
Много близка приятелка на дъщеря ми ( момичето , което преди време ми поръча подарък за майка си ) преди два дни стана майка за първи път ! Появи се една мъничка Ева !
Едно малко човече , което аз още не съм виждала , но което тооооолкова ме развълнува !!!
Може би защото вече толкова силно искам да стана баба ...
Или просто защото новият живот винаги предизвиква подобно вълнение ? Каквато и да е причината , вълнението си остава същото - голямо !
И естествено , нямаше как да се разминем без подарък за Ева , нали ?
От доста време обмислях какво точно да и направя когато преди няколко дни , малко преди да се появи ангелчето , попаднах на една снимка в интернет , която ми даде и вече избистрена идея.
Калъф - торба за количката !
Поинтересувах се за цвета на возилото и запретнах ръкави . Идея нямах как се прави подобно нещо , но след като апликирах името на малкото човече  една лапмичка светна точно навреме за да ми подскаже как да го направя . И се справих . Даже много добре !


Торбата в разгънат вид - идеята ми е когато омалее на човечето ( дай боже да си расте бързичко момата ! ) да се използва като одеалце .



Закопчана с ципчета от двете страни и персонализирана за Евчето :)))))  , да не вземе някой нахален младеж да и я отмъкне :)))))



Поради липса на подходящ манекен старият плюшен мечо , с който малката ми дъщеря все още спи изпълнява ролята на новородено бебе :)))))))


 Със съдействието на Мариелка ( да , същата тази дето ме подкукороса да плета ! ) се появи и едно малко магаренце в комплект с торбата . Мариелка ме увери , че меките и дълги ушички на магаренцето били особено любими на бебетата . Ха дано !


Ушичките на ревльото са много здраво пришити за да издържат на дърпане , усукване и какво ли още не .

Ох , не е ревльо , а ревла - момиченце е ! И корделка си има ...


Добре се справих с ципчето , нали ?

 Само дето аз , неможейки така да не вкарам и нещо мое си , сложих в една малка кутийка няколко зрънца ориз и заших дрънкалката в магаренцето . Уплътнено е с вата и безопасно . Поради същата тази причина магаренцето е без опашка :)))))) А приглушеният звук от оризовите зрънца действа много успокояващо , поне на мен де . Да се надяваме и с беба да е така !




Ръцете ми , снимани за да се види размера на магаренцето . Цветовата тоналност на ръкавите , които се виждат не е търсена . Съвсем случайно е ! Просто малко преди да снимам бях излизала и това бяха дрехите на гърба ми . Явно , няма мърдане от лилавото :)))))


Спи спокойно малка Ева , да порастеш голяма , умна и красива мамина отмяна !

3 коментара:

allegri2000 каза...

Юле, страхотна си!
Толкова си се постарала! И в чувалчето, и в магаренцето, и във всяка една дума си личи колко много любов и трепет си вложила!
А за любимото ми лилаво няма и дума да отроня! Само ще кажа, че щом е лилаво, няма по-красиво от него на земята!!!
Дано да е удобно и топличко на малката душица, а си мисля, че майка и направо ще се влюби в тези прекрасни творения!!!
Поздрави: Вера

Igelkotten Milli каза...

Невероятна :) Със сигурност всичко това ще се хареса и на майката, и на бебката, а магаренцето ще й стане любима играчка!
За лилавото просто нямам думи - обичам този цвят :)

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ви , момичета ! Много сте мили !
Вече нямам търпение да видя беба и да и дам подаръка :))))))))))))
В лилавото и аз , както е явно, съм влюбена !

Публикуване на коментар